Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top restaurant”
Beoordeling van Nieuw Amsterdam

Nieuw Amsterdam
Geclassificeerd als nr. 12 van 404 Restaurants in Sitges
Prijsklasse: € 4 - € 12
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Afhalen
2 september 2022 beoordeeld

Als je lekker uit eten wilt in Sitges moet je hier gaan eten top kwaliteit burgers en een Nederlandse sprekende gastheer super fijn, aangezien er in Spanje toch ook weinig mensen Engels praten. 5 Sterre plus voor het eten en het gastheerschap.

Datum van bezoek: september 2022
Bedank A6712RDjeffreyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (318)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 318 beoordelingen

18 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen hierheen op basis van oudere beoordelingen. We hadden trek in nasi maar dat was al 3 jaar niet meer. Weinig Amsterdam, maar dat geeft niet als Rotterdammer. Gezellig druk en goed gegeten voor niet te veel geld. Mooie zaak. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank allie965
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 augustus 2019 beoordeeld

Tuurlijk gingen we ook naar Nieuw Amsterdam. Tuurlijk. En ja 1 van ons heeft een frikandel besteld. Die kan je trouwens ook in het nabije St Perre de Ribes bestellen !!!!
Ik begon meteen lekker Nederlands te kletsen tegen de eerste de beste medewerker, maar die keek mijn niets begrijpend aan. Dat zat er dus niet in deze avond hahahaha. Maar geen zorgen. Gezellige bar met lekker eten. Alweer lekker eten. Alweer betaalbaar. En echt heel lekker eten.....
Ook Nieuw Amsterdam geeft genoeg redenen om voor een lang verblijf te kiezen in Sitges.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank DrSwa
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker bier drinken in een.gezellige nederlandse sfeer goed guinness.eten is ook lekker en.niet duur

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank 724ps
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, heerlijke javaanse nasi gegeten met zalige kipsate. Even wat anders dan alle Spaanse restaurants. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank MartinPostUiterweer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Nieuw Amsterdam bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona
 
Sitges, Provincie Barcelona
Sitges, Provincie Barcelona
 

In Nieuw Amsterdam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.