De naam zegt het al: Amsterdam Bar, dus verwacht je ook Nederlands eten. Deels klopt dat. De enige plek in Sitges waar je bitterballen, frikandellen en saté met satésaus kunt eten, alles tegen zeer schappelijke prijs.
Het is een bar, geen restaurant maar je kunt er eten. Naast voornoemde gerechten, ook diverse heerlijke burgers met friet en een èchte steak van 225 gram met friet en Nederlandse mayonaise voor € 10,90. (plus € 2 voor pepersaus of champignons)
We waren met zijn vieren, 3x steak en 1x saté. Mijn steak had helaas wat zeen maar de andere waren super mals. Bij een tweede bezoek,waren de steaks eveneens super.
De tafeltjes zijn klein, evenals de krukjes. Of je zit op een bank tegen de wand. Er zijn ca. 20 eetplaatsjes maar je kunt ook aan de bar eten op een hoge kruk. Het is er vaak druk en gezellig, dus je moet er tijdig bij zijn (denk aan de Spaanse eettijden!) of lang wachten. Soms is de steak uitverkocht. Ik heb in Sitges geen ander restaurant kunnen vinden met een echte steak.