Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.472)
Beoordelingen filteren
2.472 resultaten
Waardering van reizigers
1.312
888
202
43
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.312
888
202
43
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.472 beoordelingen
4 mei 2018 beoordeeld

Wij verbleven hier 6 nachten.

Het hotel richt zich op het tussenseizoen vooral op congresgangers. Wijzelf logeerden hier ook met een zakelijk doel.

Het ontbijt was heel lekker, ruime keuze, voor elk wat wils. Ook het brood was goed. Iedere morgen ga je met plezier naar het ontbijt.
Enige punt is dat je wat dicht op elkaar zit, maar dat is ook het enige.

Wij zijn 1x iets blijven eten in het hotel. Tong met quinoa. Heel lekker klaargemaakt. Enige opmerking was de aanwezigheid van de kuit. Dit hadden ze toch op voorhand moeten verwijderen.
Het restaurant en de bar zijn heel strak ingericht.
De service in het restaurant en bar zijn top. Heel vriendelijke bediening.
Jammer dat ze Cordorniu cava schenken in het hotel, zeker als je op een boogscheut zit van de Penedès met tal van lekkere, meer kwalitatieve cava's.

Wij hadden een premium kamer met zeezicht. Kamer heeft zeer veel lichtinval en is heel luchtig. Het bed is zalig, er zijn ook veel kussens aanwezig. De badkamer was ook helemaal vernieuwd.

De incheck verliep heel vlot. We hadden het geluk dat de kamer al beschikbaar was, ook al waren we daar al om 11u.
Het uitchecken verliep ook heel vlot en met evenveel vriendelijkheid.

Het hotel ligt vlakbij de jachthaven van Sitges. Het centrum is zeer goed bereikbaar te voet. Is een 15-tal min stappen. Mooie wandeling trouwens.

Wij komen hier zeker nog terug.

Kamertip: Een premiumkamer met zeezicht
  • Verbleef: april 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bec849
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2017 beoordeeld

Mooi design hotel met ruime kamers en grote tuin met zwembaden. Lekker ontbijt buffet. Echt goede service. Het ligt in een wijk boven de jachthaven en het is 10 minuten wandelen naar het centrum. Er zijn bijna dagelijks business conventies.

Kamertip: Geniet ervan.
  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank wv1712
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MeliaSitges, GEX Manager van Melia Sitges, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 oktober 2017
Google-vertaling

Dear wv1712,

Firstly we would like to thank you for selecting our hotel in our fabulous town and for providing us with your kind reviews on this website, visited by thousands of the travelers looking for new destinations.

It is such a great pleasure for us to know that you had an agreeable stay with us and both the hotel facilities and our team could meet your expectations. As you mention our breakfast has more than 100 varieties of products for beginning the day with good energy.

We hope to see you back, so you can relax and enjoy Sitges one more time.

Yours faithfully,

Ia Vashakidze
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een bijzonder goed hotel vlakbij de haven van Sitges. Heel vriendelijk personeel, prima kamers met mooie badkamers. Heerlijk uitgebreid ontbijt en voldoende bedjes bij het zwembad. Vanuit het hotel 3 minuten lopen naar het strand.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Nathalie O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MeliaSitges, GEX Manager van Melia Sitges, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Nathalie O

Firstly we would like to thank you for selecting our hotel for your family meeting in our fabulous town and for providing us with your kind reviews on this website, visited by thousands of the travelers looking for new destinations.

It is such a great pleasure for us to know that you had an agreeable stay with us and both the hotel facilities and our team could meet your expectations. As you mention our breakfast has more than 100 varieties of products for beginning the day with good energy.

We hope to see you back, so you can relax and enjoy Sitges one more time.

Yours faithfully,

Ia Vashakidze
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2017 beoordeeld

Op onze weg naar onze overwinteringsplaats Altea hebben we gekozen om te overnachten in Sitges, Melia hotel. Een schot in de roos vinden wij. Prachtige kamers en heerlijk ontbijtbuffet. Het enige nadeel is misschien dat ze niet beschikken over een volwaardig restaurant om er te dineren. Maar aan de receptie gaven ze ons de raad om te gaan dineren in La Taberna del Puerto. Ook een aanrader, althas wat de op houtskool gegrilde vis betreft.

Verbleef: januari 2017
Bedank LuckyLuc1951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MeliaSitges, GEX Manager van Melia Sitges, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2017
Google-vertaling

Dear W2932BZmarkc,

Firstly we would like to thank you for choosing our hotel for your visit, and for taking time to send us your reviews through Tripadvisor.

We are happy to know that you had an agreeable stay at Meliá Sitges and you could enjoy the marvelous views to the Mediterranean sea.

We will be more than happy to have the pleasure of receiving you again at this magical place.

Thank you one more time for your attentions,
Best regards,

Ia Vashakidze
GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2016 beoordeeld

Het hotel -met goede kamers- is zeer geschikt voor conferenties en workshops, maar het schiet dan in het hotelgedeelte (restaurants en bar) organisatorisch tekort als er veel mensen gebruik van willen maken.

Kamertip: Ze kunnen iets minder gehorig
  • Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank koosd871
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MeliaSitges, Guest Experience Manager van Melia Sitges, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for taking part of your time to post your comments here on Trip Advisor.

It is a pleasure to know that you could enjoy your room and stay. Our main purpose is to take care of every guests, and make them feel like at home.

Hoping to welcome you back to your home as soon as you want,

Warm regards!

Ia Vashakidze
GEX Manager
ia.vashakidze@melia.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken