Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
marc v
Rotterdam, Nederland

Spaanse vriendelijkheid

Beoordeling van Hotel Calipolis
4,0 van 5 bollen31 aug 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het hotel ligt aan de boulevard van Sitges op steenworp van het strand. Het is niet zo zeer de luxe maar vooral de licatie die goed is.
De service is goed, ze zijn flexibel en vriendelijk. In de tuin is een zwembad.
Het ontbijt is zeer uitgebreid, alle soorten brood, yoghurt, vruchten, eieren, vlees,kaas en gerookye zalm.
De ruime kamers aan de voor- en achterzijde hebben balkons en uitzicht op zee.
Er is een parking onder het hotel.
Datum van verblijf: augustus 2019
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-Calipolis, Director de Relaciones Públicas van Hotel Calipolis, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 12 sep 2019
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te weten dat uw verblijf naar tevredenheid is verlopen. We hopen dat je snel terug bent!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 239
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 239
  • Hotels.com
    € 268
  • Expedia.com
    € 268
1.6 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Zwembad
€ 200
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 187
  • travelup.com
    € 174
  • Expedia.com
    € 183
0.1 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Zwembad
€ 115
Volledig restitueerbaar
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
    € 121
  • ZenHotels.com
    € 109
  • Expedia.com
    € 135
0.8 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 282
  • Priceline
    € 313
  • ZenHotels.com
    € 277
  • Melia.com
    € 241
1.7 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Zwembad
Piscina
€ 180
  • Expedia.com
    € 180
  • Priceline
    € 152
  • Hotels.com
    € 180
0.7 km van Hotel Calipolis
Restaurant
Bar/lounge
€ 257
  • Autograph
    € 257
  • Expedia.com
    € 255
  • Hotels.com
    € 255
0.8 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Zwembad
€ 237
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 237
  • Vio.com
    € 197
  • Priceline
    € 237
0.9 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Zwembad
602133 Exterior
€ 232
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 257
  • Destinia.com
    € 221
  • Hotels.com
    € 257
2.6 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior View
€ 207
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 207
  • Agoda.com
    € 171
  • Priceline
    € 207
2.0 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Zwembad
Garden for breakfast and relax
€ 165
€ 160
  • Expedia.com
    € 164
  • Hotels.com
    € 165
  • Vio.com
    € 160
0.6 km van Hotel Calipolis
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Sitges bekijken
Beoordelingen (1.068)
Beoordelingen filteren
1.068 resultaten
Waardering van reizigers
334
454
189
55
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
334
454
189
55
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.068 beoordelingen
Beoordeeld op 7 november 2017

We verbleven 2 nachten in hotel Calipolis.
Het heeft ruime en propere kamers, onze badkamer had een inloop douche.
Vanop ons balkon hadden we een prachtig zeezicht.
Wat ontbrak was een koffiemachine op de kamer, dit zou een meerwaarde zijn voor het hotel

Kamertip: Vraag een kamer met zeezicht
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wim V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 juli 2017

Het hotel ligt ideaal aan de boulevard van Sitges. De kamer was lekker ruim met een gigantisch bed, een fraaie badkamer en een balkon met uitzicht op zee. De afwerking was mooi, de prijs was daar echter wel naar....
Voor een luxe hotel was het ontbijt niets bijzonders en het is onbegrijpelijk dat er geen fatsoenlijke koffie werd geserveerd.
Vriendelijk personeel en mogelijkheid tot parkeren.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank martinep858
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juni 2017 via mobiele applicatie

Op doorreis een nacht hier verbleven. Prima kamer met mooie badkamer (kamer 140, zonder zeezicht) en ruim genoeg. Bij reservering zelf verzocht om een kamer aan de acherkant, scheelde €30,-. Zeer uitgebreid ontbijt met maar 1 minpunt, smakeloze koffie! Locatie is top, aan de boulevard midden in het dorp. Klein maar fijn zwembad, goeie bar en gratis handdoeken.

Voor mij al de 4e keer dat ik er verbleef en ik kom zeker weer terug.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank PatrickvandenBerg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 december 2016

Qua ligging is dit hotel uniek. Mooi direct aan strand/boulevard in centrum van het dorp. Met een eigen parkeergarage, die overigens wel erg krap is.

Dit hotel heeft van buitenaf een mooie, prestigieuze en luxe uitstraling. Maar van binnen is het erg eenvoudig. Van een 4 sterrenhotel verwacht je gewoonweg meer. Zelden hebben we zo'n klein en slecht bed genoten. Gehorige kamers. Was dus een tegenvaller.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EdwardEteN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-Calipolis, Guest Relations Department van Hotel Calipolis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Edward,

We would like to thank you for your kind comments regarding the location of the hotel Calipolis.

Regarding the room, we regret it did not meet your expectations. The rooms on the higher floors have better panoramic views but they are slightly smaller. If you had notified our reception staff they would have assigned you a bigger room with pleasure.

We hope you give us a second chance on your next visit.

Best regards,

Guest Relations Department
Hotel Calipolis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2016

We hebben hier 1 nacht geslapen het hotel ligt erg goed tov het strand, het uitgaansgebied en de restaurants. Ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd met uitzicht op het strand. Het is wel jammer je kunt niet buiten ontbijten. De kamer is prima. Wij hadden er een met een balkon. Badkamer is ook prima.
Dus een prima hotel maar ook weer niets speciaals.

Datum van verblijf: oktober 2016
Bedank Nozem6567
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-Calipolis, Guest Relations Department van Hotel Calipolis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you so much for choosing us and for your review.

We are happy you enjoyed your stay, the comfort of your room, our location and our delicious breakfast.

We do hope that we can welcome you back soon.

Best regards regards from Sitges,

Guest Relations Department
Hotel Calipolis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken