Heerlijke plek aan het mooie strand van Sitges. We hadden het idee dat er drie plekken zijn, een lounge plek, aan de boulevard kant, en een restuarant en tapasbar aan de zee kant. Daar zaten wij. Aan de zeekant. Uitzicht met een ondergaande zon, kabbelend water op de achtergrond, terwijl de sfeer ontspannen is, de bediening vriendelijk en behulpzaam, en het eten lekker smaakt.
Hieronder lees ik dat sommigen vonden dat ze te lang moesten wachten. Wij misschien ook, maar wie telt de minuten als je gezellig aan het praten bent en over de zee uitkijkt. Dan wil je toch gewoon dat het wat langer duurt.
Met het warme weer verwacht ik juist dat alles op zijn gemak gaat. Zodat het genieten veel langer duurt.
Alle gerechten waren smakelijk. En onze bediening was excellent. Overigens kleine tip. Als je zoals wij vriendelijk binnenkomt, meteen aangeeft dat we willen genieten en de tijd hebben, dan lijkt het wel of mensen in de bediening juist net iets sneller werken, net iets meegaander zijn. Hoeveel woorden heb ik nog nodig om gewoon te zeggen.
Restaurant PiNic - gewoon lekker, gewoon doen, genieten.
Ik ben jullie dankbaar dat jullie onze laatste avond van de vakantie zo speciaal hebben gemaakt.