Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk voor een borreltje”
Beoordeling van Restaurant Picnic

Restaurant Picnic
Reserveer een tafel
2
za 15-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 62 van 404 Restaurants in Sitges
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
29 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier einde avond nog een drankje gedaan. Leuke sfeer. Of het eten goed is weten we dus niet.

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank KE30LFM
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RestaurantPicNic, Director Comercial van Restaurant Picnic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2019
Google-vertaling

Dear Piro17

Thank you for share your positive comments about your recent stay at our chill out Area called Pique Nique.

I hope that you will enjoy again in your next stay in Sitges with us.

Sincerely,
Anabel Jiménez Restaurant PicNic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (1.597)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.597 beoordelingen

1 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De zondagmiddag lunche werd druk bezocht doir zowel toeristen als ingezetenen van Sitges.
Hele families zaten aan smakelijke paellas en heerlijke visgerechten.
Wij waren met zeven personen. Door de drukte werd de afgesproken tijd niet gehaald. Je moet hier geduld hebben.
Het vriendelijke personeel werkte hard om de gasten correct te helpen.
Wij hadden crispy shrimps, gazpacho, service, polpo, calamaris en frieten.
Alles lekker met spaanse touch.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank marcv677
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle wat afstandelijke bediening. Prachtig uitzicht op de zee. Redelijk schone toiletten. Verse broodjes, redelijke prijzen en koffie. Aan de boulevard gelegen

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank rinusw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RestaurantPicNic, Director Comercial van Restaurant Picnic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2019
Google-vertaling

Dear mansnes85,

Thank you for share your opinion about your recent stay at our Restaurant and our quality food service.

Your feedback is very important to us and we value your comments.

By telling us what you liked and how we can improve, you're helping us to offer a better experience for you and other guests in the future. If we can be of assistance in the future, please don't hesitate to contact us directly by phone or e-mail. We ask for a new oportunity by comming back to the Pic Nic Restaurant.

Thank you again for taking the time to comment on Tripadvisor.

I hope that you will enjoy again in your next stay in Sitges with us.

Sincerely, Anabel Jiménez Restaurant PicNic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld

Heerlijke plek aan het mooie strand van Sitges. We hadden het idee dat er drie plekken zijn, een lounge plek, aan de boulevard kant, en een restuarant en tapasbar aan de zee kant. Daar zaten wij. Aan de zeekant. Uitzicht met een ondergaande zon, kabbelend water op de achtergrond, terwijl de sfeer ontspannen is, de bediening vriendelijk en behulpzaam, en het eten lekker smaakt.
Hieronder lees ik dat sommigen vonden dat ze te lang moesten wachten. Wij misschien ook, maar wie telt de minuten als je gezellig aan het praten bent en over de zee uitkijkt. Dan wil je toch gewoon dat het wat langer duurt.
Met het warme weer verwacht ik juist dat alles op zijn gemak gaat. Zodat het genieten veel langer duurt.
Alle gerechten waren smakelijk. En onze bediening was excellent. Overigens kleine tip. Als je zoals wij vriendelijk binnenkomt, meteen aangeeft dat we willen genieten en de tijd hebben, dan lijkt het wel of mensen in de bediening juist net iets sneller werken, net iets meegaander zijn. Hoeveel woorden heb ik nog nodig om gewoon te zeggen.
Restaurant PiNic - gewoon lekker, gewoon doen, genieten.
Ik ben jullie dankbaar dat jullie onze laatste avond van de vakantie zo speciaal hebben gemaakt.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank DrSwa
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RestaurantPicNic, Director Comercial van Restaurant Picnic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2019
Google-vertaling

Dear DrSwa,

Thank you for share your good opinion about your recent stay at our Restaurant and our quality food service. Your feedback is very important to us and we value your comments.

By telling us what you liked and how we can improve, you're helping us to offer a better experience for you and other guests in the future. We would like to apologize for the incovenience ocurred in our Restaurant If we can be of assistance in the future, please don't hesitate to contact us directly by phone or e-mail.

Thank you again for taking the time to comment on Tripadvisor.

I hope that you will enjoy again in your next stay in Sitges with us.

Sincerely, Anabel Jiménez Restaurant PicNic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn ‘s morgens hier gaan ontbijten en werden binnen gehaald door het personeel. Alleen zitten we gewoon 15 minuten te wachten tot dat we de kaart krijgen. Het ontbijt ei en bacon was erg vet en niet echt lekker. Daarna rekening gevraagd ook hier weer erg lang op moeten wachten op de rekening.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Vvvvvvvb2Y4oBu
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Restaurant Picnic bekeken, bekeken ook

 
Sitges, Provincie Barcelona
Sitges, Provincie Barcelona
 

In Restaurant Picnic geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.