“Luxe tapas”

Prijsklasse: US$ 27 - US$ 43
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
8 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Luxe tapas in een moderne setting. Het restaurant ligt een in een van de rustigere straatje van het centrum. De tapas zijn meer exclusief dat wat een gemiddelde tapasbar serveert. Prima wijnkaart en vriendelijk personeel. Je moet wel een beetje geduld hebben. Reserveren is aan te raden

Datum van bezoek: februari 2020

4 februari 2019 beoordeeld

Wij zijn gaan eten, op aanraden van een vriendin in El Pou in het centrum van Sitges. Echt een aanrader! Best wel een taxi nemen want de straatjes van Sitges zijn heel smal.
Wij deelden de croquetas de jamon. Daarna namen we de gemarineerde carpacio van tonijn = heerlijk! Daarna nam mijn echtgenote de tartaar van steak en ikzelf de wagyu beef (is een van oorsprong een Japans runderras), allebei ook zeer lekkere gerechten. Tot slot nam ik nog een Catalaans kaasplankje. Als we daar nog in de buurt zijn gaan we er zeker nog eens terug eten!

Datum van bezoek: februari 2019
24 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten in het restaurant El Pou. Voor ons echt een pareltje. Hier worden luxueuze tapas geserveerd! Echt zeer lekker! Een echte aanrader!!!

Datum van bezoek: juni 2018
1 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een aanrader is dit!!! Locatie is onopvallend van buiten, wij hebben 6 weken van te voren gereserveerd omdat we vorig jaar hoorden dat je hier de beste tapas kon krijgen. Het is alle moeite waard geweest. Je kunt hier heerlijk eten, de tapas zijn eigenlijk kleine op zich zelf staande gerechten maar allemaal hebben ze iets bijzonders. Heerlijk gegeten en meteen gereserveerd voor over twee weken!! Super!!

Datum van bezoek: augustus 2018
1 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vriendin heeft hier 2 maanden geleden al gereserveerd om hier met me verjaardag te kunnen eten. Met vrienden hier echt een fantastische avond beleefd. Heerlijke cava en heerlijke tapas. Tapas 3.0 . Wat was dit lekker zeg WoW

Datum van bezoek: augustus 2018

Reizigers die El Pou bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona

In El Pou geweest? Deel je ervaringen!