“Heel goed”

Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
13 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee keer geweest nadat we vorig jaar al enthousiast waren. Uiensoep is lekker en ook scrambled eggs met garnalen met groene asperges.Super lekkere carpaccio. Heerlijke entrecote.
Fijne zaak, weg van de drukte.

Datum van bezoek: oktober 2019

15 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zijn hier gedurende vele jaren , veelvuldig geweest. De sfeer, de bediening en het eten zijn in al die jaren altijd erg goed geweest. Een vaste waarde in het steeds veranderende Sitges.
Aanrader. Wel aan de prijzige kant , maar zeker waard.

Datum van bezoek: mei 2018
15 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijk restaurant!! Menu voor 13,90 euro. Voorgerecht gazpacho, hoofdgerecht gambas (beste ooit gegeten!), panacota toe. Super glas huiswijn wit erbij. Koffie na was ook super. Hier komen we zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2017
17 april 2017 beoordeeld

Goed,maar geen wow gevoel.De desserten waren niet speciaal en de koffie was niet warm.De vis was ok.

Datum van bezoek: april 2017
17 september 2016 beoordeeld

klein intiem restaurant met veel aandacht voor de klant en lekker eten en goede uitstraling. We kregen een tafel in de hoek bij de deur en men verntschuldigde zich meerdere malen voor de plek maar wij vonden het een goede plek. eten was echt lekker en de moeite waard om naar terug te gaan. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2016
El Castell R, Gerente van El Castell Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2016

Hola , gracias por sus comentarios , esperamos volver a verle muy pronto , un cordial saludo

Reizigers die El Castell Restaurant bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona

In El Castell Restaurant geweest? Deel je ervaringen!