“Goed restaurant”

Geclassificeerd als nr. 2 van 343 Restaurants in Sitges
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 32
18 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke mensen en zeer goed eten. De tapas is heerlijk maar de bacalao is overheerlijk. Ze hebben zelfs frikandellen voor de kinderen en volwassenen

Datum van bezoek: augustus 2022

12 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Seer leuke sfeer leuke bediening prijs kwaliteit perfect ik at een lekkere caesar salade perfect , gezellig kader ik kom terug

Datum van bezoek: oktober 2022
11 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere paella gegeten. Niet duur en zeer vriendelijke bediening.
We zijn terug gekeerd voor een lekker ontbijt.
Bij ons volgend bezoek aan Sitges keren we terug!

Datum van bezoek: oktober 2022
5 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd een feest om hier te zijn!!!
Eten is heerlijk!! Met de allerlekkerste paella marisco in de regio!!! Altijd geserveerd met een glimlach.
Absolute aanrader om hier te komen eten, ook als je in het centrum van sitges vertoefd. Het is de extra wandeling waard!!

Datum van bezoek: september 2022
3 september 2022 beoordeeld

Lekker eten voor een schappelijke prijs. Vriendelijk personeel, goede keuze! De kaart is gevarieerd dus voor elk wat wils.

Datum van bezoek: augustus 2022

Reizigers die Ohana Restaurants bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona

In Ohana Restaurants geweest? Deel je ervaringen!