“Niet echt bijzonder.”

Geclassificeerd als nr. 19 van 345 Restaurants in Sitges
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 32
28 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We kenden dit restaurant nog van de vorige eigenaar. Hier buiten gegeten. Voorgerechten waren ok. Hoofdgerechten wisselend. De lamsschouder was prima. Zo ook de Flapsteak. De fish en chips viel ook bij ons tegen. Erg droog. Bediening is vriendelijk maar nog verre van professioneel. Hopelijk volgend jaar beter.

Datum van bezoek: augustus 2021
Sal Y, Propietario van Merci Sitges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2021

Gracias por su visita y esperamos volver a verlo el año que viene. Tendremos muy en cuenta lo que nos indica.
De nuevo, gracias por su comentario.
Por cierto, el dueño sigue siendo el mismo.

5 november 2019 beoordeeld

Lekker eten... niet te moeilijk en van goede kwaliteit. Er wordt je van alles aangeboden zodat het een klein avondje uit wordt.

Datum van bezoek: oktober 2019
30 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden de "fish and chips" kwalitatiever ingeschat. Helaas op het bord een veredelde fishstick met frieten. Wijn was zeer goed. De 2 ijsjes door het huis waren lekker.

Datum van bezoek: oktober 2019
9 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Volgens tripadvisor de nummer 1 van de eetgelegenheden in sitges dus daar moesten we maar eens kijken! We werden vriendelijk ontvangen door de gastheer, na de kaart te hebben ontvangen kregen we een voorafje van het huis! Een heerlijke brucetta met kaas uit de omgeving en fuet ernaast. Heerlijk! We besloten voor de fish&chips te gaan, gezien de goede beoordelingen van eerdere bezoekers. De gastheer was érg vriendelijk en nam de tijd om ons bij te praten over het gerecht met sausjes. Eten smaakte erg goed. Vlak na het afruimen kregen we zelfgemaakt ijs in een glaasje, ook van het huis! Mét koekjes uit Spanje! Erg genoten van de gastvrijheid.

Datum van bezoek: juli 2019
11 juni 2019 beoordeeld

Na alle beoordelingen op TripAdvisor hoge verwachtingen. Hapjes en wijn waren prima, maar hoofdgerechten waren ronduit slecht. Zowel vlees als kip gortdroog, echt jammer. Gelukkig viel de rekening mee en het ijs aangeboden door het huis was heerlijk. Kortom een tegenvaller en dat had niet gehoeven

Datum van bezoek: juni 2019

Reizigers die Merci Sitges bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona

In Merci Sitges geweest? Deel je ervaringen!