Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helemaal top”
Beoordeling van MAMA'S picanteria

MAMA'S picanteria
Geclassificeerd als nr. 11 van 404 Restaurants in Sitges
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 20 - € 40
Gegevens restaurant
13 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je eet hier of tapas of a la carte of een combi. De versheid spat van je bord, het is echt heerlijk eten. Specials naast de kaart zijn ook heerlijk.Fijne bediening je voelt je welkom! Lekkere sfeer.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank rons676
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (543)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 543 beoordelingen

25 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch restaurantje. De kaart is goed gebalanceerd en het kader zeer sfeervol. De lomo en tonijnsteak waren top. Samen met de goede priorat en attente bediening maakten dat we hier een heerlijke avond hebben gehad. Bij reservering werd ons zelfs gevraagd of we het niet vervelend vonden dat er ook een grote groep zou komen. Aanrader!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 791baasb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel, echt wel lekker en origineel eten waar voor iedereen wel iets lekker is. Aanrader

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank Yves S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je eet hier of tapas of a la carte of een combi. De versheid spat van je bord, het is erg echt heerlijk eten. Steak tartaar van Wasabi is super, groentekroketten heerlijk. Fijne bediening je voelt je welkom!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank rons676
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fantastisch restaurant! Het eten was verrassend en heerlijk! Het personeel is creatief en meedenkend. En op de achtergrond disco muziek ;-). Wat een top avond! Helaas hebben we niet alle gerechten kunnen proeven dus we moeten gewoon nog een keer terugkomen!

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank V3182QEnancys
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die MAMA'S picanteria bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona
Sitges, Provincie Barcelona
 
Sitges, Provincie Barcelona
Sitges, Provincie Barcelona
 

In MAMA'S picanteria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.