“Goede show en goed eten.”
Beoordeling van Queenz Restaurant

Queenz Restaurant
Geclassificeerd als nr. 4 van 346 Restaurants in Sitges
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 38 - US$ 54
30 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het eerst op de nieuwe locatie. Zoals van de Queenz te verwachten is de inrichting en de organisatie tip top in orde. We werden ontvangen in mooi ingerichte zaal. Eten was prima. Zowel de vier voorgerechten als het hoofdgerecht. Daarna vier lekkere desserts. Wijnkaart is goed en prima prijzen. Daarna kwam de show. Erg goed, mooie kostuums en veel energie bij de dansers. Een uur lang prima vermaak. Prijs kwaliteit is heel goed. Voor wie naar Sitges gaat mag deze show niet ontbreken op de agenda.

Datum van bezoek: augustus 2021

18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een verrassende avond, heerlijk gegeten en daarna genoten van de show, het was laat voor we het in de gaten hadden. De show was deels Argentijns. Met de nadruk op swingende muziek. De zingende camarero was ook geweldig, hij maakte leuk contact met heel gemêleerd publiek.

Datum van bezoek: augustus 2021
14 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte avond zoals altijd. Goede bediening. Lekker eten en een leuke show. Een echte aanrader om je vakantie volledig te maken

Datum van bezoek: juli 2020
13 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De nieuwe locatie is erg mooi.Het eten prima en de bediening erg vriendelijk. Veel energie in de show er wordt goed gedanst zat wel veel overlap met de show van vorig jaar. Leuke avond!

Datum van bezoek: oktober 2019
8 april 2019 beoordeeld

Grote pluming voor dick & arjan prachtige zaak ,super lekker eten en ongelooflijk lief personeel.
De show was fantastiche goede Sfeer.
Deze dinnershow zou ik iedereen aanbevelen .
Nogmaals dick en arjan wij zijn trots op jullie en komen zeker voor de 3de Keer terug

Datum van bezoek: april 2019

Reizigers die Queenz Restaurant bekeken, bekeken ook

Sitges, Provincie Barcelona

In Queenz Restaurant geweest? Deel je ervaringen!