Jan G

Een aanrader om te overnachten als je naar girona gaat

Beoordeling van Hotel Ultonia Girona
4,0 van 5 bollen26 jul 2023 beoordeeld
Zeer goed gelegen hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede vlotte WiFi. Zeer lekker uitgebreid ontbijt. Met extra's voor een heel gezond ontbijt. Detox sapjes. Ik kon appreciëren dat het glutenvrij ontbijt echt apart stond. Ideaal voor fietsers, de fietsgarage met fiets spa. Genummerde parkeerplaats, aangepast aan de grote van de auto; (ze vragen bij aankomst naar de grootte)
Comfortabele, nette kamers. Wij sliepen aan de achterkant v het hotel vlak naast het spoor. Maar hoorde je niets van. Heel goed geluidsgeïsoleerde kamers.
Vlakbij goede restaurants gelegen.
Heel gezellig terras op het hotel met zicht op girona.
Datum van verblijf: juli 2023
Exterior
  • ibis
Meer hotels in Girona bekijken
Beoordeeld op 28 november 2022 via mobiele applicatie

Een trieste ongezellige kale kamer en badkamer. Een ziekenhuis kamer is nog gezelliger. Badkamer, nog nooit meegemaakt ! Mijn man kon niet gaan zitten, een hoek van de muur stond voor het toilet. Nog nooit zo een trieste kamer gehad. Zeker geen 3 sterren waard. Inkom en hevel groot contrast met de kamers. De foto’s zijn een vertekend beeld op de website. Om nooit meer terug te komen !!!

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 8 augustus 2022 via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel om de stad Girona te bezoeken. Aangename kamer en goede badkamer met heerlijke douche. Ontbijt was goed. Parkeergarage bij het hotel vergt hier en daar wat heen en weer steken als je met een grotere auto bent, maar is te doen. Wellicht is het goedkoper en makkelijker om bij een parkeergarage vlakbij te gaan staan. Verder is er een leuk dakterras om een drankje te drinken, maar het uitzicht is niet geweldig en ik vind 12 euro voor een cocktail veel geld.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 26 december 2019

Wat een fantastisch hotel. Prachtige kamer, sanitair subliem, en geweldig ontbijtbuffet. En 5 minuten lopen van de stad, vlakbij station.
En dan de stad Girona, ook al zo fantastische belevenis. Een aanrader 1e klas!

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 23 september 2019 via mobiele applicatie

Hier een overnachting geboekt voor een nacht en de kamers zijn prima het is schoon en ligging is perfect. Op 2 min lopen een groot plein met restaurantjes en barretjes en als je de bruggetjes over loopt is daar al de oude stad. Alles dichtbij en verder prima qua prijs. Ze hebben nog een rooftop bar op de 5e verdieping en is erg leuk, zeker in de zomer moet je er gebruik van maken.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 21 juni 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel op centrale plek in girona. Kamers ruim, schoon. Prima bed en ruime badkamer met lekkere douche. Ontbijt was oké maar niet meer dan dat. Parkeren huurauto was wel dingetje. Kost €18 per dag in slecht bereikbare en slecht toegankelijke garage. Met wat grotere auto is het uitdaging om er zonder schade in en uit te komen.

Datum van verblijf: juni 2019
HOTELS ULTONIA ... G, Gerente van Hotel Ultonia Girona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2019

Geachte klant
Heel erg bedankt voor het delen van uw mening. We zijn erg blij met de positieve reacties. Met betrekking tot parkeren passen we verbeteringen toe om het gebruik en de circulatie van voertuigen comfortabeler te maken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien in Girona