Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER vriendelijk”
Beoordeling van La Antigua Cabana

La Antigua Cabana
Een tafel reserveren
2
vr 18-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 382 van 12.118 Restaurants in Barcelona
Certificaat van uitmuntendheid
Wijk: La Dreta de l'Eixample
Gegevens restaurant
Wijk: La Dreta de l'Eixample
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Lijkt een doodgewone tapaszaak op de hoek MAAR: Heel vriendelijke bediening, zeker Juan-Carlos, super goede kwaliteit en niet duur! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sowfmeister
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (505)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 505 beoordelingen

4 juli 2019 beoordeeld

Heel lekkere tapas voor een democratische prijs, met een super bediening door Juan-Carlos! Super vriendelijke en vrolijke man!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Sherpa324167
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een hele fijne, typisch Spaanse avond hier gehad: heerlijke paella, smaakvolle kan Sangria en een goede bediening van Juan Carlos. Je moet hier een keer gegeten hebben! Gracias!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank leoniek138
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2018 beoordeeld

wij hebben hier een heerlijke paella gegeten voor weinig geld. Daarnaast was de calamaris ook erg lekker. Het flesje Cava wat we besteld hadden was ook goedkoop maar smaakte naar meer. We zijn zeer tevreden over het eten maar vooral de service van Juan Carlos. Deze man maakte de avond :) We miss you Juan! Wij komen hier zeker nog een keer terug wanneer we weer in Barca zijn.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Maddy M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en erg goedkoop. €11 voor paëlla waar we met zn 2en van hebben kunnen eten en heerlijk vers. Ook de octopus en andere tapas waren genieten. Je hebt een kan sangria voor 8,50 waar je 5-6 glazen uit kan halen. Erg goede prijs kwaliteit verhouding en Juan Carlos was oprecht de aardigste ober die we ooit gezien hebben. Echt een top authentiek spaans restaurant met eerlijke prijzen

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Ellen R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Antigua Cabana bekeken, bekeken ook

Barcelona, Provincie Barcelona
Barcelona, Provincie Barcelona
 
Barcelona, Provincie Barcelona
Barcelona, Provincie Barcelona
 
Barcelona, Provincie Barcelona
Barcelona, Provincie Barcelona
 

In La Antigua Cabana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding