Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (409)
Beoordelingen filteren
409 resultaten
Waardering van reizigers
275
101
14
10
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
275
101
14
10
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 409 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2019 via mobiele applicatie

Samen met wat vrienden een lang weekend hier mogen verblijven. Super mooie kamers, vriendelijk personeel, de beste koffie, geen poeha, de prijs is top en super service. Het is een belevening opzich om hier te zijn. A hidden gem

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ronierouge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2019
Google-vertaling

DearRonierouge,

Thank you for your great review, and for taking the time to share your good experience of Retrome, also with other travelers.
We are happy that you liked the room that you stayed during your long weekend in Barcelona. We are glad that you discovered that hidden gem, and we hope to be able to welcome you again in the coming future.

Regards,

Oren & the Retrome team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 mei 2019 via mobiele applicatie

Super mooie locatie!! De kamer was simpel maar super fijn! Heerlijk bed en een super mooi terras. Super aardige mensen in het hotel, hebben ons goed op weg geholpen aangezien wij de buurt niet kenden. Zou er zo weer heen gaan!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jasmintjehva
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2019
Google-vertaling

Hola Jasmintje,

Thank you for your nice review, and for taking the time to share your good experience also with other travelers.
We are happy that you liked our central location. Good to hear that you liked the terrace at your room, and you enjoyed these sunny hours of Barcelona. Thanks for your nice words about our staff, and their service. We would definitely forward that to them.
It was a pleasure to host you, and we are looking forward to welcome you also in the future.

Warm regards,

Oren & the Retrome team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 mei 2019 via mobiele applicatie

Super leuke ervaring, heel fijn personeel en er hangt een goeie sfeer in het hele hotel.
Ik was met mijn vriendin in het hotel en we werden goed ontvangen, mooie kamer in een prachtig land.
Het hotel is lekker dichtbij de stad en zeker een aanrader

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Terrence1066
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2019
Google-vertaling

Hola Terrence,

Thank you for your great review, and for taking the time to share your good experience of Retrome barcelona also with other travelers.
We are happy that you had a very nice experience in our urban retreat, and that you liked the overall atmosphere. Good to know that our central location helped you to plan you holiday in Barcelona in the best way.
It was a pleasure to host you, and we are looking forward to welcome you again in the future.

Regards,

Oren & the Retrome team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2019 via mobiele applicatie

Met twee vriendinnen een heerlijk weekend gehad in Barcalona. Retrome is een zeer prettig hotel met leuk en professioneel personeel. Het ligt zeer gunstig en het ontbijt is heerlijk. Op de achtergrond hoor je jaren 60/70 muziek waardoor je snel in vakantie sfeer bent ...een echte aanrader

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Marjolein L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2019
Google-vertaling

Beste Marjolein,

Thank you for your nice review, and for taking the time to share your good experience of Retrome Barcelona also with other travelers.
We are glad that you have a great time with us during that weekend. We hope that our central location helped you to make the best out of the local sightseeing. We are happy that you liked the vibe of our urban retreat, the 60/70 music and the design.
It was a pleasure to host you, and we are looking forward to welcome you again in the future.

Regards,

Oren & the Retrome team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2019 via mobiele applicatie

Dit is een heel erg sfeervol hotel op een hele gunstige locatie in Barcelona! De mensen die hier werken zijn allemaal buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De kamers zien er tiptop uit en sochtends staat er een lekker ontbijtje voor je klaar. Al met al een absolute aanrader!

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Maartje L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2019
Google-vertaling

Beste Maartje,

Thank you for your great review, and for sharing your good experience of Retrome Barcelona also with other travelers.
We are happy that you enjoyed your stay so much, and that our central location helped you to plan your stay in Barcelona in the best way. Thank you also for your nice words about our staff. We will forward this to them.

It was a pleasure to host you in Barcelona, and we are looking forward to welcome you again in the future.

Regards,

Oren & the Retrome team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken