Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (393)
Beoordelingen filteren
393 resultaten
Waardering van reizigers
264
97
14
10
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
264
97
14
10
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 393 beoordelingen
Beoordeeld op 7 januari 2019 via mobiele applicatie

Dit is een heel erg sfeervol hotel op een hele gunstige locatie in Barcelona! De mensen die hier werken zijn allemaal buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De kamers zien er tiptop uit en sochtends staat er een lekker ontbijtje voor je klaar. Al met al een absolute aanrader!

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Maartje L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2019
Google-vertaling

Beste Maartje,

Thank you for your great review, and for sharing your good experience of Retrome Barcelona also with other travelers.
We are happy that you enjoyed your stay so much, and that our central location helped you to plan your stay in Barcelona in the best way. Thank you also for your nice words about our staff. We will forward this to them.

It was a pleasure to host you in Barcelona, and we are looking forward to welcome you again in the future.

Regards,

Oren & the Retrome team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk & Fijn!❤️
Barcelona is een heerlijke stad, maar als je mag logeren in een eigenwijs lief en fijn hotel maakt dat je vakantie nog rijker.
In Retrome is de sfeer fijn, elk uur van de dag. Het leuke cafeetje bij het hotel geeft het verblijf nog iets extra’s.
De mensen die er werken zijn vriendelijk, hulpvaardig en hebben een fijne energie.
Het interieur is warm en brengt je terug in de tijd die ik me enkel herinner van foto’s van mijn ouders toen ik klein was(1975).
Wij zaten in Duplex Appartement. Perfect kingsize bed, woonkamertje en patio met prachtige planten en verlichting!
Aanrader!!
Tot volgend jaar!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Jannekepanneke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

Van lampen tot servies, voor een geweldige beleving in retro stijl moet je hier echt een paar nachtjes verblijven. Naast het cafe/lounge, waar zelfs personeel in geweldige (moderne) retrokleding loopt, zijn de kamers. Met in ons geval een balkon aan de rustige achterzijde, waar je heerlijk nog even kunt bijkomen van de overweldigende stad, waar je kunst en cultuur en architectuur elkaar ontmoeten.

Tip: De tram halte zit overigens op de hoek van de straat, en voor een tientje kun je een 10 ritten kaart kopen, waar je eventueel met meerdere gebruik van kan maken.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Anne Margot K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2018
Google-vertaling

Beste Anne,

Thank you for your very nice review, and for taking the time to share your good experience with other travelers.
We are happy to read that you really liked the retro style of our urban retreat. It is great to hear that you could spend some relaxing time and enjoy also our Café & Lounge. It was a real pleasure to host you, and we are looking forward to be able to welcome you again in this beautiful city.

Regards,

Oren and the Retrome Barcelona team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2018

In Februari een weekendje Barcelona gedaan om even het koude NL te ontvluchten.
Dit hotel is helemaal af. We kwamen in BCN om lekker de stad in te gaan, maar het hotel was vaak zo gezellig dat het bijna jammer was om naar buiten te gaan.
Het (bar) personeel is super vriendelijk en dat zorgt voor een heel relaxte sfeer waardoor de gasten ook erg relaxt met elkaar omgaan. Het is een magisch plekje waar we zeker snel weer naar toe gaan.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank josw334
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2018
Google-vertaling

Hola Jos,

Thank you for your great review. It was a real pleasure to host you in Barcelona, and we are looking forward to your future visit to the city.
We are happy that you enjoyed your time also at our Retrome Café & Lounge. Cheers.
Best regards, and warm wishes from the sunny Barcelona!

Oren
Retrome Barcelona

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2018

Retrome is een heerlijke plek waar je omringd bent door mooie spullen in een prachtige stad. Vanuit Retrome kune je gemakkelijk de stad doorkruisen en ook in Retrome zelf lekker loungen en een drankje doen. een perfecte plek om te vertoeven!

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank isis956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Retrome, Manager van Retrome Barcelona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2018
Google-vertaling

Hola Isis,

Thanks for your great review, and for taking the time to share your good experience also with other travelers.
We are happy that you liked our central location, and of course the lounge. Cheers!
We are looking forward to host you again in the future.

Regards,

Oren
Retrome Barcelona

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken