Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (582)
Beoordelingen filteren
582 resultaten
Waardering van reizigers
211
272
77
13
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
211
272
77
13
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 582 beoordelingen
Beoordeeld op 26 februari 2017 via mobiele applicatie

Het ietwat gedateerde Hostel heeft schone kamers, goede bedden, een prima badkamer dus wat wil je nog meer!
De ligging: 100% centraal in het hartje van Barcelona! Vriendelijke medewerkers die je helpen met al je vragen.
Een volgende keer wederom naar dit Hostel? Jazeker!!

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank Ernst v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2016

Je hebt eigenlijk helemaal niet het idee in een Hostel te logeren. Het personeel is erg aardig en heel behulpzaam. Elke dag wordt je beddengoed verschoont en de kamers schoon gemaakt. De wijk El Born ligt om de hoek, net als veel gezellige terrasjes. Je loopt zo naar de Rambla en het strand.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Bedank 152lydiap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2016

Schoon! Alles op Loop afstand binnen een gezellige wijk. Vriendelijk personeel en 24 uur per dag iemand bij de balie. Aanrader!
Wel in een wat rumoeriger plek, maar ach...dan zit je wel in een van de leukste wijken van Barcelona!

  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
1  Bedank 764willianne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 januari 2016

Kamertip: geen raam die uitgaf op straat,dus was het stil om te slapen.
  • Verbleef: januari 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 20 oktober 2015 via mobiele applicatie

Wij hadden een twee persoonskamer met eigen badkamer. Wel met balkon, wat echt super fijn was! Alhoewel de ruimtes niet al te groot zijn js het voor een stedentripje meer dan prima. Het is schoon, elke dag word er opgeruimd en schoongemaakt en het is ideaal gelegen. Vlakbij het strand, het treinstation/metrostation en bij de leukste wijken van Barcelona. Wat erg leuk is, is om naar steden net buiten Barcelona te gaan met de trein. Het kost je bijna niets (1 zone is 1€). Zoals Castell de Fells of Sitges. Een aanrader dit hotel!

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Mara A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken