Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heet, droog, stoffig uitzicht op de havens en Barceolna”
Beoordeling van Parc de Montjuïc

Parc de Montjuïc
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 13,85*
Vanaf
Toegangskaartje voor nationaal kunstmuseum van ...
Geclassificeerd als nr. 11 van 802 dingen om te doen in Barcelona
Certificaat van uitmuntendheid
Attractiegegevens
21 september 2018 beoordeeld

Toen wij er waren was er veel dicht en was er weinig te doen in het park. Misschien omdat 's avonds het feest Merce zou beginnen. Het viel ons in ieder geval tegen. De rit via de kabelbaan is mooi, maar vrij prijzig (€ 11,50 in de voorverkoop). Boven gekomen is er vrijwel niets. Wel een fort, maar daar zijn we niet in gegaan. Geen routes of wegwijzers, geen restaurant of toilet. Misschien hadden we terug moeten gaan lopen en hadden we dan meer gezien van Barcelona.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Evert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (10.337)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

13 - 17 van 10.337 beoordelingen

18 september 2018 beoordeeld

te voet een hele mooie wandeling met onderweg zeer mooie uitzichten. niet doen met de kabellift. is mooier te voet.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank heidi b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met de kabelbaan naar het kasteel geweest. Prachtig, met uitzicht op de haven en zee. Helaas waren werkelijk alle zalen gesloten, afgezien van wat oude foto’s in een kleine kamer. Erg jammer, want dat deed voor mij wel afbreuk aan de lol van het ‘rondstruinen’. Weet niet of dit normaliter anders geregeld is. In de hitte van de augustuszon had ik het daarom al snel gezien. Jammer, want ik ben een groot fan van oude kastelen en forten. Helaas door de warmte de rest van de Montjuïc niet bekeken.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Nadia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt mooi uitzicht over de stad en haven. Het fort is mooi maar biedt binnen weinig extra’s. De kabelbaan is prima maar is relatief kortdurig en kost 5 euro per persoon omhoog en weer 5 euro voor omlaag. De stadsbus is bijna gratis.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank 379hc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Schitterend uitzicht over de stad Barcelona en dat voor weinig geld. Kasteel ook de moeite waard. Met kabelbaan naar boven reizen is een advies. Super erg van genoten.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank BjovanO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Parc de Montjuïc bekeken, bekeken ook

Barcelona, Provincie Barcelona
 
Barcelona, Provincie Barcelona
Barcelona, Provincie Barcelona
 

In Parc de Montjuïc geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding