Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Praktik Vinoteca(Barcelona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 143
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Aparthotel Atenea(Barcelona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 163
US$ 136
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Barcelona Ramblas(Barcelona)
US$ 202
US$ 191
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Novotel Barcelona City(Barcelona)
US$ 198
US$ 148
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Chic & Basic Lemon(Barcelona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 114
US$ 110
Hotel Website
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 149
US$ 113
Expo Barcelona
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Grand Hotel Central(Barcelona)
US$ 370
US$ 294
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Espana(Barcelona)
US$ 195
US$ 181
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel 1898(Barcelona)
US$ 279
US$ 221
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 158
US$ 126
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 140 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (1.212)
Beoordelingen filteren
1.212 resultaten
Waardering van reizigers
292
548
254
72
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
292
548
254
72
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.212 beoordelingen
19 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed betaalbare hotel. Aan de ramblas. Dichtbij plaza cataluna. Behulpzaam receptie. Goede plek om barcelona te verkennen. Goed ontbijt. Kluisje op de kamer aanwezig. Metro om de hoek. Direct in het gezellige barcelona

Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
Bedank Connie F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2016 beoordeeld

Heel vriendelijk personeel en zowel de kamers, inkom, ontbijtruimte, ... waren heel netjes en goed gepoetst. Het ontbijt was oké, al was het sinaasappelsap (uit een automaat) niet te drinken. De kamers zijn niet echt groot, maar dat stoorde ook helemaal niet. De bedden waren goed, airco en wifi waren uitstekend. Enig minpuntje was dat we niets van uitzicht hadden. Moest ik nog eens naar Barcelona gaan, zou ik zeker opnieuw voor dit hotel kiezen.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vdr97
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is echt perfect!
Alles is aanwezig wat je nodig hebt.
De airco werkt goed en de wifi is supersnel.
Ook hadden wij een hele schone badkamer met een nieuw douchegordijn. Verder zijn de bedden lekker en er hangt een lichtverduisterend gordijn waardoor je kamer heerlijk donker is.
En ja de locatie is natuurlijk al helemaal perfect!

Het enige nadeel is dat de kamers luidruchtig zijn, maarja dat is logisch als je aan een van de drukste straten zit van Barcelona!

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
1  Bedank Anne-Fleur K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2015 beoordeeld

Kamers aan de straatkant zijn wat luidruchtig, maar niet storend. Heb je wel een klein balkon waar je met zijn tweeen kan genieten van de levendige rambla. De achterzijde is dan wel heel rustig. De kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Dubbel bed, safe, tv, afzonderlijke badkamer met toilet, lavabo en douche, haardroger, zeep...

Kamertip: Straatzijde wat luidruchtig, niet overdreven, maar uitzicvht op de rambla. Achterzijde rustig.
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
Bedank Ronny B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb met m'n vader in dit hotel overnacht. We hebben ieder op een 1 persoonskamer geslapen. Die waren zeker niet groot maar prima om in zo een stad in te slapen. Je hoeft daar toch niks meer te doen dan te slapen. De douche was qua hoeveelheid water ook heel goed. Ik heb alleen een keer overstroming gehad omdat het douchegordijn niet altijd voldoende afsluit.
Ook had de kamer een goed werkende airco. Wat daar geen overbodige luxe was.

Verbleef: augustus 2015
Bedank Femke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken