Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.189)
Beoordelingen filteren
2.189 resultaten
Waardering van reizigers
579
1.197
334
57
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
579
1.197
334
57
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.189 beoordelingen
27 april 2018 beoordeeld

Correct en vriendelijk onthaal.
Goede uitvalsbasis naar het centrum en andere bezienswaardigheden. Dichtsbijzijnde metro is "LLacuna".

De kamers zijn ingericht met een comfortabel inloopdouche en de bedden zijn werkelijk fantastisch, kingsize en topkwaliteit. En de kussens dragen bij tot een zalige nachtrust. ( Tip: je kan de bedden kopen op de site van Ibis).

Elke dag werden de kamers grondig gereinigd en kreeg je zonder probleem verse handdoeken (gebruikte op de grond leggen zodat het personeel dit kan zien).

De lift en de kamers worden bediend met een magneetpas, veilig en praktisch.

Bij het ontbijt is er een ruime keuze uit broodsoorten evenals minicroissants en minichocoladekoeken.
Er is een espressomachine beschikbaar evenals koffie "uit de kan". Wat ik zeer attent vind, is dat er ook warme melk op een warmteplaat staat.
Je kan kiezen uit verschillende soorten thee en chocolademelk.

Het enige wat ik miste was een vers eitje en wat bacon...
Het ontbijtbuffet bestond enkel uit koud beleg, maar het was zeker verzorgd!

Ook het vermelden waard is dat er vers geperst en gekoeld fruitsap beschikbaar was, lekker!

Ontbijten kan je van 06u30 tot 10u30 en op zondag tot 12uur!

  • Verbleef: april 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank D0nJ0hn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is gelegen buiten het centrum in een rustige wijk. Lekker de ruimte en rust in deze wijk met super leuke hippe tentjes, een grote mall en het strand op een steenworp afstand.

Het hotel is typisch Ibis, netjes, degelijk, schoon en simpel. Kamers zijn niet ruim maar is ook niet nodig voor een citytrip. Ontbijt is echt heel erg goed en uitgebreid voor een Ibis ontbijt. Ook personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Je kan naar het centrum wandelen of met openbaarvervoer.

Tips:
Can Dende: voor ontbijt of brunch, is het wachten meer dan waard. 5 minuten lopen vanaf het hotel

Op elke straathoek speeltuin waar de kids kunnen spelen, zo lekker makkelijk.

Verbleef: april 2018, reisde met familie
Bedank Ratna M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Degelijk hotel op een goede locatie, tussen 2 metrohaltes in, met een vlotte verbinding naar het centrum. Kamers zijn, zoals steeds bij Ibis, aan de kleine kant, maar alles is aanwezig. Ideaal dus voor een citytrip

Verbleef: februari 2018, reisde met familie
Bedank Joeri R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2018 beoordeeld

  • Verbleef: januari 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
IBISGLORIES I, Director de Recepción van Ibis Barcelona Pza Glories 22, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 januari 2018

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
11 januari 2018 beoordeeld

Het hotel heeft een goeie ligging in de nabijheid van 2 metrolijnen en 3 tramlijnen, dus perfect als uitvalbasis om Barcelona te ontdekken.
Nette onderhouden kamers, vriendelijk en hulpvol personeel.
Het ontbijt is beperkt en ééntonig, beter om in één van de vele zaken in de nabijheid te gaan ontbijten.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Latre L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IBISGLORIES I, DUTY MANAGER van Ibis Barcelona Pza Glories 22, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 januari 2018

Beste Latre L,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Geraldine
Duty manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken