Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima hotel voor een bezoek aan Segovia en omgeveng”
Beoordeling van Parador de Segovia

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
Parador de Segovia
Beoordeeld als nr. 2 van 25 hotels in Segovia
Certificaat van uitmuntendheid
6 juni 2017 beoordeeld

Onze kmaer was zeer ruim; wij hadden een junior suite geboekt. Ruime slaapkamer met veel kastruimte, een zeer ruime badkamer en een ruime zitkamer met balkon. De verzorging was prima; elke dag water, fruit en een iets lekkers op de kamer. Het ontbijtbuffet was goed, maar het brood naar onze mening niet altijd vers. Vooral bij het diner werd oud brood aangeboden. Het diner zelf vonden wij gemiddeld; niets bijzonders. Het bedienend personeel leek het soms drukker met elkaar te hebben dan met de gasten.
Je hebt vanuit het hotel of het balkon van je kamer een mooi uitzicht op Segovia. In het weekend zijn de kathedraal en het Alcazar mooi verlicht.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het hotel. Segovia is met de auto gemakkelijk te bereiken en daar zijn parkeergarages waar je de auto veilig kwijt kunt.
Ook de Sierra de Guadarrama is goed bereikbaar vanuit dit hotel en hier kun je heerlijk wandelen.

Kamertip: De suites zijn heel ruim
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank NLWsp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cristina V, 2º Jefe de Recepcion van Parador de Segovia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2017
Google-vertaling

Dear NLWsp, We thank you very much for sharing your experience with us. The management team will be informed to improve. Thanking you again, we remain. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.204)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 1.204 beoordelingen

24 maart 2017 beoordeeld

Alhoewel de Parador geen historisch gebouw was hebben we toch genoten van de architectuur. Natuurlijk waren we heel blij met het fantastische uitzicht vanaf ons terrasje (2 zetels en 1 tafeltje), vooral dan 's avonds als er verlichting was en nog meer het weekend als ook de kathedraal en het Alcazar verlicht waren. Alle personeelsleden waren heel vriendelijk en correct, de kamer werd goed onderhouden, zowel de bar, ontbijt als restaurant vielen echt goed mee. Als je niet met de auto bent moet je naar de Aquaduct ofwel te voet (circa 1 uur, maar we gaan niet vlug), met de taxi (niet zo duur, circa 5 à 6 Euro), ofwel een 20 tal minuten gaan naar bus nummer 2 (1 Euro per keer en een frequentie van een 20 ,tal minuten, maar terug naar boven is het langer gaan). In de maanden juli en augustus is er op een 8 tal minuten gaan van de Parador een bus die tamelijk frequent rijdt (niet op zondag), en de andere maanden pas een paar keer 's morgens en 's namiddags. Wij namen die geregeld om 5 uur in de namiddag aan de Via Roma en dat busje kost je iets meer en je moet vragen naar La Lastrilla(Parador ligt precies op de grens van dat stadje en Segovia) en vragen om aan de eerste halte te stoppen.- .

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Paradores Hotels
Bedank yolande d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cristina V, Atención al cliente van Parador de Segovia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 maart 2017
Google-vertaling

yolande thanks to share your experience with us. We hope to meet you in a near future. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Er zijn veel redenen om deze parador te nemen: ruime kamers, goede parkeergelegenheid, binnen en buitenzwembad en een aardig restaurant. Bovendien een heel mooi uitzicht op de stad die toch betrekkelijk dichtbij ligt (maar niet op loopafstand). Aardige staf. Nadeel is naruurlijk dat je niet 'tussen de mensen' zit. Daarom maar vier ipv vijf sterren.

Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
Bedank GeorgeMulder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cristina V, Atención al cliente van Parador de Segovia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 maart 2017
Google-vertaling

GeorgeMulder thanks to share your experience with us. We hope to meet you in a near future. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2016 beoordeeld

De ruime hal en lobby zijn heerlijk om te verblijven. Muziek luisteren, wat lezen en een glaasje erbij. Even afkoelen in het zwembad. Wegdommelen op het terras met uitzicht over de stad. De torens van de kathedraal toornen boven de stad uit.
De kamers zijn verder prima. Het hotel straalde voor ons een zekere rust uit. Heerlijk

Kamertip: zorg dat je geen kamer op de onderste verdieping hebt, want dat heb je geen uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wil K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
5 augustus 2016 beoordeeld

Zomer vakantie met familie in de Parador Segovia doorgebracht voor een drietal nachten. Het was een geweldige ervaring om in dit hotel te verblijven vanwege de prachtige locatie met een schitterend uitzicht op het oude centrum van Segovia. Het personeel van het hotel is zeer vriendelijk en behulpzaam om ervoor te zorgen dat je verblijf een top verblijf is in dit hotel.

Beoordeling verzameld in samenwerking met Paradores Hotels
1  Bedank raymonds970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
17 april 2016 beoordeeld

Verbleven hier 1 nacht om Segovia te bezoeken. Schitterend zicht op de stad. Grote kamers eerder sober ingericht maar alles prima in orde. Vriendelijk onthaal. Prima ontbijt. Zou hier opnieuw boeken voor stadsbezoek.

  • Verbleef: April, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2015 beoordeeld

Gedurende twee dagen genoten we van het Hotel, omdat
De kamers ruim en groot zijn, de bar reuze gezellig is, met een uitstekende bediening
Maar de Keuken is een absolute teleurstelling, omdat
De keuze beperkt is en niet meer van deze tijd, de door ons gekozen gerechten waren beslist niet met zorg bereid en ook de presentatie, en opdiening waren ver beneden de huidige normen. Ook de houding van het personeel kwam bij ons onverschillig en ongeinteresseerd over.
Onbegrijpelijk dat een Hotel als deze dit presteert.

Kamertip: Alle kamers hebben een prachtig gezicht op de oude stad Segovia
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Evert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Segovia bekeken
op 1,8 km afstand
Hotel Don Felipe
Hotel Don Felipe
nr. 1 van 25 in Segovia
776 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Hotel Candido
Hotel Candido
nr. 7 van 25 in Segovia
696 beoordelingen
op 1,4 km afstand
Eurostars Convento Capuchinos
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,5 km afstand
Exe Casa de Los Linajes
Exe Casa de Los Linajes
nr. 5 van 25 in Segovia
500 beoordelingen
op 1,4 km afstand
Eurostars Plaza Acueducto
op 1,6 km afstand
Infanta Isabel Hotel
Infanta Isabel Hotel
nr. 6 van 25 in Segovia
718 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Parador de Segovia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Parador de Segovia

Adres: Carretera Valladolid s/n, 40003 Segovia, Spanje
Locatie: Spanje > Castilla-León > Province of Segovia > Segovia
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 luxe hotel in Segovia
Nr. 7 familiehotel in Segovia
Nr. 8 romantisch hotel in Segovia
Prijsklasse: € 73 - € 172 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Parador de Segovia 4*
Aantal kamers: 113
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Parador de Segovia met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Parador De Segovia Hotel Segovia
Parador De Hotel Segovia
Segovia Parador De Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding