Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Piso

Living Room
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Living Room
Living Room Living Room
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Living Room
Living Room
Living Room
Living Room
Living Room
Living Room
Living Room
Living Room
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Living Room
Living Room
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Single Bedroom
The Single Bedroom
The Single Bedroom
The Single Bedroom
The Second Single Bedroom
The Second Single Bedroom
The Second Single Bedroom
The Second Single Bedroom
Second Bathroom
Second Bathroom
Bathroom
Bathroom
Dormitorio
Dormitorio
Dormitorio
Salón
Cocina
Baño
Baño
Dormitorio armarios empotrados
Dormitorio escritorio
Dormitorio armarios empotrados
Dormitorio
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 5 gasten
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
emengers
Utrecht, Nederland
1 beoordeling
“Geweldig!”
Beoordeeld op 24 december 2016 voor een verblijf in November, 2016

Jose is hartstikke vriendelijk en heeft mij ook Geholpen met het vinden van het appartement. Verder een prachtig appartement met uitzicht op zee. Vlakbij een tramhalte en 20 minuten (met tram) van het centrum van Santa cruz. Appartement was prachtig en erg schoon!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 dec 2016
Thank you very much for your opinion. I hope you had enjoyed your stay in Tenerife and you can back in the future.
Happy Christmas and new year 2017,
Jose
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Turi, Italië
Beoordeeld op 4 mei 2014 voor een verblijf in Maart, 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Con mi pareja
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 november 2017 voor een verblijf in November, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 nov 2017
Muchas gracias por su comentario. Para mi lo más importante es que disfruten de su estancia y que dispongan de todo lo que necesiten durante la misma. Saludos cordiales. Jose
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena-PD9 ...
Alcala De Henares, Spanje
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 juli 2017 voor een verblijf in Juli, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 aug 2017
Gracias por su comentario Elena. Me alegra mucho saber que su estancia ha sido muy placentera, aunque lamento no haber estado en Tenerife para darles la bienvenida personalmente. Un cordial saludo, Jose
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin Pa ...
Bahía Blanca, Buenos Aires, Argentina
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 augustus 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Merce C
2 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2015 voor een verblijf in Augustus, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 aug 2015
Familia muy amable y puntual. Dejaron el apartamento en perfectas condiciones. Altamente recomendados. Espero contar con ellos en el futuro.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 81
/
Nacht
Week
Maand
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen