Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Edwin van Straten
Soest, Nederland

Voor het 6e jaar op rij en wederom weer top

Beoordeling van Hotel Puerto Palace
4,0 van 5 bollen5 sep 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Daar zijn we weer. Ons 6e bezoek in 6 jaar.
En wederom weer top geregeld.
Dit keer een mooie en pas geschilderde kamer aan het zwembad zijde.
Met mooi uitzicht op de Teide en het National Park.
En wat een topweer. Elke dag temparaturen boven de 30 graden.
Veel gebruik gemaakt van de zwembaden en jacuzzi's.
Het eten was weer als vanouds. Ook de tropische tuin was weer goed verzorgd. De schoonmaak is 100%. Veel aandacht voor de geldige Covid regels. Helaas houden niet alle gasten zich aan de aangegeven richtlijnen.
Minpunten? Ja onze TV op de kamer was stuk maar er werd dezelfde avond al een nieuwe gebracht.
En er laten diverse tegeltjes los bij het grote zwembad. Is dat erg? Nee gezien de huidige Covid situatie niet maar wel iets wat op den duur aangepakt moet worden anders voorzien wij kleine ongelukjes bij de gasten die minder opletten.
Hebben wij genoten? Jazeker en met de hoofdletter G. Ook dankzij het personeel met onze favoriete ober Aitor in het bijzonder. We zien al jaren dezelfde gezichten hier en dat zegt veel over dit Hotel. Beste Mark het was weer top. We komen graag volgend jaar terug en nemen dan weer stroopwafels en dropjes mee.
Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mark Menzhausen, General Manager van Hotel Puerto Palace, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 7 sep 2021
Beste edwin2705,

Het was een genoegen u weer bij ons te mogen verwennen.

We zijn erg blij dat u weer genoten heeft van uw verblijf bij ons en kijken nu al uit naar uw volgende bezoek.

Met vriendelijke groeten,

Mark Menzhausen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 122
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
  • StayForLong
  • Official Site
    € 94
0.7 km van Hotel Puerto Palace
Zwembad
Restaurant
€ 243
  • Expedia.com
    € 261
  • Lol.travel
    € 225
  • Hotels.com
    € 261
1.3 km van Hotel Puerto Palace
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 180
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 180
  • Melia.com
    € 138
  • Hotels.com
    € 180
1.3 km van Hotel Puerto Palace
Zwembad
Aan het strand
€ 132
€ 106
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 106
  • Hotels.com
    € 106
  • StayForLong
    € 119
1.1 km van Hotel Puerto Palace
Zwembad
Restaurant
€ 110
  • Expedia.com
    € 110
  • Melia.com
    € 105
  • Hotels.com
    € 110
1.0 km van Hotel Puerto Palace
Zwembad
Aan het strand
€ 200
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 200
  • Algotels
    € 185
  • Hotels.com
    € 200
1.4 km van Hotel Puerto Palace
Gratis wifi
Zwembad
€ 102
€ 96
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 99
  • Hotels.com
    € 99
  • StayForLong
    € 100
1.2 km van Hotel Puerto Palace
Gratis wifi
Zwembad
Habitación doble. Double bed room
€ 49
  • Expedia.com
    € 45
  • Skyscanner.com
    € 44
  • StayForLong
    € 51
1.0 km van Hotel Puerto Palace
Gratis wifi
€ 145
€ 122
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 138
  • Hotels.com
    € 139
  • StayForLong
    € 130
1.7 km van Hotel Puerto Palace
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Puerto de la Cruz bekijken
Beoordelingen (1.547)
Beoordelingen filteren
1.547 resultaten
Waardering van reizigers
637
638
181
59
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
637
638
181
59
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.547 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel ,zeer groot. fijn personeel ,zeer uitgebreid ontbijt en s'avonds heerlijk eten. elke avond weer wat anders altijd vis en vlees.
ook elke avond een optreden van zanger of zangeres,of Goochelaar,volksdansgroep. erg leuk.Boven op het dak ook een jacussi en zwembad voor naaktrecreatie.
Enige minpuntje was dat je voor de fitness 6 euro per keer moest betalen...
20 minuten lopen van centrum en strand.,terug naar hotel is een flinke klim ,dat was een goed alternatief voor de dure fitness.
Wij komen hier zeker terug!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank Henk R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mark Menzhausen, General Manager van Hotel Puerto Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2021

Beste Henk R

Hartelijk dank voor uw opmerkingen over uw verblijf in Hotel Puerto Palace.

We zijn erg blij met uw lovende woorden. Uiteraard zullen wij uw positieve beoordeling graag doorgeven aan ons personeel.

Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,


Mark Menzhausen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2020 via mobiele applicatie

Dit hotel is ons tweede huis. We voelen ons hier helemaal thuis en komen hier echt tot rust.
Het eten en drinken is als vanouds weer helemaal top. Alles net zo vers en smakelijk. Super vriendelijk en hardwerkend personeel.
Alleen is dit jaar alles anders door Covid19. Toen we nog in de lucht waren ging Spanje en ook Tenerife van code geel naar code oranje. Dus ipv 15 dagen genieten moesten we halsoverkop onze terugreis gaan regelen. Gelukkig konden we nog 8 van de oorspronkelijke 15 dagen hier blijven. Een kleine pleister op de wonde. Het hotel heeft veel maatregelen getroffen om de risico's zo klein mogelijk te houden. Desinfectiezuilen bij alle belangrijke toegangsplaatsen. Looproutes. Kuchschermen bij de receptie. De eettafels en stoelen worden voor en na gebruik gedesinfecteerd. Ook de ligstoelen worden voor en na gebruik gedesinfecteerd. Al het personeel loopt met mondkapjes op. Ook wordt je als gast op veel aangegeven plekken geacht een mondkapje te dragen. Als je de eetzaal betreedt wordt je temparatuur gemeten.
We voelen ons hier dan ook echt veilig. Misschien wel veiliger dan in NL.
Er zijn ook veel verbeteringen tov vorig jaar doorgevoerd. Nieuwe jacuzzi's beneden met goede nieuw aangelegde paden. Nieuwe comfortabele ligstoelen. Buitenterras om te ontbijten en te dineren. Ook de al schitterende tuin is aangepakt. Nieuwe plantjes.
Ook hebben de kamers een opfrisbeurt gehad.
Nieuwe tv. Nieuwe matrassen. Nieuwe schilderijen. Vers in de verf.
We hopen heel erg dat dit hotel deze crisis overleeft. Er zijn hier al veel hotels gesloten en het is de vraag of deze nog wel open gaan.
We hopen oprecht dat we hier volgend jaar weer terug kunnen komen maar dan liever zonder Covid19.
We wensen het personeel en hotel het beste en alle gezondheid toe in deze moeilijke en onzekere tijd

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank edwin2705
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mark Menzhausen, General Manager van Hotel Puerto Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2020

Beste edwin2705,

Bedankt dat u opnieuw voor Hotel Puerto Palace heeft gekozen voor uw vakantie op Tenerife.

We waarderen uw gedetailleerde feedback en vriendelijke opmerkingen en voor het erkennen van de verbeteringen die we voortdurend proberen te maken.

We hopen dat de dingen snel weer normaal zijn en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Mark Menzhausen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel met prachtig zwembad. Prima buffet voor half pension. Vriendelijk personeel en schone kamers. Wij kregen een gratis upgrade naar zeezicht kamer. Op loopafstand van het centrum. Auto is wel handig om dingen te gaan ondernemen.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank RunningTio
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MarkMPP, General Manager van Hotel Puerto Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019

Geachte RunningTio,

Bedankt dat u de tijd neemt om uw verblijf te evalueren.

We hopen u snel weer te zien.

Met vriendelijke groeten,



Mark Menzhausen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2019 via mobiele applicatie

Voor het 4e jaar op rij zijn wij weer terug. Thuiskomen heet dat voor ons. Er is weer veel veranderd. Onder een nieuwe hotelmanager, de vorige is met pensioen gegaan, zijn er veranderingen doorgevoerd. Er is een begin gemaakt om buiten te kunnen ontbijten en dineren. De lunchkaart bij het hotel is uitgebreider geworden. Op onze kamer waren de matrassen vervangen door nieuwe wat zachtere exemplaren. Aan de achterzijde zijn er glazen platen geplaatst waar eerst alleen metalen spijlen waren. Er is van woensdag tot en met zondag kinderanimatie ingevoerd. Staat nog in de kinderschoenen maar toch. Het hotel.blijft zichzelf verbeteren en dat is goed. Het oude personeel was ook wat vriendelijker dan voorgaande jaren.
De zwembaden en jacuzzi's werden continu gecontroleerd.
Op het laatste moment ging onze 9 jarige dochter, naast onze volwassen zoons met aanhang, ook mee en bij aankomst was er keurig rekening meegehouden.
Op onze kamer stond een extra bed maar ook in de badkamer was rekening gehouden met een extra persoon. Er waren extra handdoeken maar ook een extra zeepje, glas en tandenborstel.
Het ontbijtbuffet was weer prima en als vanouds. Onze kinderen en wij gaan thuis het gebakken spek missen.
We hebben weer een prima vakantie gehad en zeggen tot volgend jaar.
Enig minpuntje of verbeterpuntje is de avond entertaiment. 6 avonden achter elkaar Tito en/of Duo Coral is gewoon teveel. Ook is hun repertoir elke avond hetzelfde. De zaal stroomt dan ook snel leeg. De andere shows hebben we in al die jaren ook wel gezien. Hoe vaak kun je de amazing magic show zien?

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank edwin2705
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MarkM10172, General Manager van Hotel Puerto Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019

Geachte Heer edwin2705,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om uw verblijf bij ons in Hotel Puerto Palace te evalueren.

We zijn blij te lezen dat we aan al uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We hopen snel weer uw gastheer te zijn.

Met vriendelijke groeten,



Mark Menzhausen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2018

Prima hotel goede kamers vriendelijk personeel. Goed ontbijt en goed avonbuffet. Naturistengedeelte met zwembad en whirlpool op de bovenste verdieping. Dat was voor ons de reden daar te boeken. Dat gedeelte is mooier dan bij hotel Eden wat wij ook bekenen hebben.

Kamertip: Wil je streeploos bruin worden is dit een aanrader !
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank roerbv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MarkM10172, General Manager van Hotel Puerto Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018

Geachte gast,

Hartelijk dank voor het feit dat wij u als gast welkom heten en dat u de tijd heeft genomen om deze recensie te schrijven.

Wij zijn blij dat u zich op uw gemak in ons huis voelde en een aangenaam verblijf had.

Wij heten u binnenkort weer van harte welkom.

Met vriendelijke groeten


Mark Menzhausen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken