Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“aanrader”
Beoordeling van Las Cazuelitas de "Feriche"

Las Cazuelitas de "Feriche"
Reserveren met
Las Cazuelitas de "Feriche" is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 327 van 6.084 Restaurants in Tenerife
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 18
Gegevens restaurant
17 februari 2018 beoordeeld

lekker eten , vriendelijke bediening echt een Canarisch rest. alles mooi gepresenteerd en goed prijs kwaliteit gewoon een aanrader voor iedereen .

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank keebeef16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (115)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 115 beoordelingen

29 januari 2018 beoordeeld

Op Tenerife weten ze wat toeristen zijn en hoe ze je moet verwennen en zeker hier in El Roque bij Feriche. Entourage: zowel binnen als buiten: gezellig en/of intiem.
Het eten: heel verzorgd en typisch Tenerife: Hapjes vooraf, verwarmde borden, goede wijn, en met zijn allen gegeten van een grote Bonesteak, waarvan het vlees was voorgeroosterd en dat we op eigen smaak konden naroosteren op een gastoestel.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DCVE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een moeilijk te vinden plaats als je je weg niet kent. Eerst een tocht door de bergen om dan dit pareltje te vinden. Een huis omgebouwd tot een gezellig restaurant. En wat voor een! Vriendelijke bediening en lekker eten. Zeker een aanrader om eens te doen.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Janet B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een tochtje door de bergen in dit restaurant beland. Heel rustig gelegen. Je komt meteen in een heel aangenaam, authentiek decor binnen met een aangenaam terras. Het eten was heel lekker en dit voor een meer dan schappelijke prijs. Wij hadden een jarige onder ons en die kreeg een stukje flan van het huis. Kortom een iets wat verborgen parel in de bergen

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank jorenp507
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2016 beoordeeld

Heerlijk cosy restaurant met super gezellige patio. Je kan er zelf in een mooie grot eten.
Erg vriendelijke bediening, goede en voordelig geprijsde menukaart.
Vanuit Los Cristianos redelijk makkelijk te vinden; baan naar Valle San Lorenzo, zo naar mirador La Centinela, richting San Miguel. Op +/- 1 km voorbij de mirador zie je aan je linkerkant hun uithangbord verschijnen.
Zeker en vast voor herhaling vatbaar!!

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank noyezbvba
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Las Cazuelitas de "Feriche" bekeken, bekeken ook

 
Granadilla de Abona, Tenerife
Valle De San Lorenzo, Tenerife
 
Granadilla de Abona, Tenerife
 

In Las Cazuelitas de "Feriche" geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding