Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.540)
Beoordelingen filteren
2.540 resultaten
Waardering van reizigers
1.295
818
273
90
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.295
818
273
90
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.540 beoordelingen
Beoordeeld op 14 november 2018

We hebben 1 week in het hotel gelogeerd. Mooie ruime kamers en zeer schoon. Het personeel is vriendelijk en zorgzaam. Het ontbijt buffet bied voldoende keuze en is gevarieerd. We hebben genoten van het uitzicht in de bar op de 17de verdieping en de tapas zijn heerlijk. Ook de sauna en spa zijn een aanrader. We hebben 1x van het diner buffet gebruik gemaakt en hierbij onze kinderen en kleinkinderen uitgenodigd. Het buffet is te prijzig voor wat er wordt aangeboden en zelfs de kleine kinderen van 1 en 3 jaar oud moesten betalen.
De volgende dag hebben we dus in de straat een leuk restaurantje gevonden waar we overheerlijk hebben gegeten voor een leuke prijs. Bodegon los conejeros in Arrecife.
De parkeerplaats geeft directe toegang tot het hotel en hotelgasten krijgen er korting.
Wat we gemist hebben is dat er geen rolstoel geleend kan worden in geval van nood.

Kamertip: hoge verdieping, zeezicht
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Monique D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArrecifeGranHotel, Director de Relaciones con Clientes van Arrecife Gran Hotel & SPA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2018
Google-vertaling

Dear Monique D,

Thank you very much for having chosen Arrecife Gran Hotel & Spa***** for your holidays in Lanzarote and also for having taken the time to write a comment here on TripAdvisor.

It is a pleasure to know that you enjoyed your stay with us, and that you felt comfortable in our spacious suites which offer amazing views over the Atlantic Ocean and Arrecife.

We are especially proud to read that you found our gastronomic offer to be excellent: in particular we are pleased to read that you enjoyed our continental Breakfast.

Moreover, thank you very much for recognising the efforts of our staff who works very hard to provide a wonderful and memorable experience to all our guests.

It would be a pleasure to welcome you back to Arrecife during your next stay on our beautiful volcanic island.

Kind regards,

Victoria Ermicioi
Guest Experience Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hier 5 nachten verbleven.
Bedden waren prima . Kamer ruim iets wat gedateerd maar alles was prima.
Ontbijt is ruim voldoende en de ontvangst algeheel is erg vriendelijk en behulpzaam. De mogelijkheid om je auto tegen gereduceerd tarief te parkeren is ook fijn. Hotel is prima aan te rijden.
Zwembad is binnen en de poolbar is prima met goed buiten terras.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mafrab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArrecifeGranHotel, Director de Relaciones con Clientes van Arrecife Gran Hotel & SPA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Mafrab,


Thank you for having been the first time with us! I am thrilled to read that you enjoyed your stay a lot and that we lived up all your high expectations. It is great to learn that you are already planning the next visit!

Arrecife Gran Hotel & spa***** is meant to be for guests looking for a quiet and relaxing time paired with excellent food and personalized genuine service.

I really encourage you to explore the beautiful island with its volcanoes and the old town of Arrecife.

We look forward to your return.

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2018

tip: De boulevard aan de zeezijde (gedeeltelijk houten planken) en stenen borders zijn nodig aan vernieuwing toe (misschien in overleg met gemeente Arrecife); Verder de niet meer in gebruik zijnde aangebouwde stalen serre aan zuidzijde kan beter geheel verwijderd of opnieuw gebouwd worden.
deze bied nu geen mooi uitzicht vanuit buffet restaurant op 1e verdieping of zwembad.
Verder zou ik de customer service (achter in de hal) niet achter een tafel met allerlei snoeren in het zicht plaatsen, maar achter een professioneler uitziende desk.

Kamertip: Meer nederlandse zenders op TV; verder alles goed
Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rscholman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArrecifeGranHotel, Director de Relaciones Públicas van Arrecife Gran Hotel & SPA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2018
Google-vertaling

Dear rscholman,

thank you so much for having chosen Arrecife Gran Hotel & Spa***** for your holiday in Lanzarote, and also for having left us this comment on Tripadvisor.
We are very glad to hear that you enjoyed staying with us, and found our services and facilities to be excellent. We also really appreciate your constructive criticism, and will make sure to keep your suggestions in mind when making some changes.

It would be a pleasure being able to welcome you back on our beautiful island in the near future.

With very kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 mei 2018

We hebben prettig verbleven in dit centraal gelegen hotel in Arrecife. Het is mooi ingericht en ruim opgezet. Ook de hotelkamer was ruim en best chique. Het zwembad was heerlijk en de ruimte was leuk aangekleed. Ook het ontbijt was goed verzorgd en werd goed gerund. De ontvangst met een glas cava was ook een leuk detail!
Met name de service en de liften zijn een aandachtspuntje. De liften zijn eigenlijk niet bestand tegen de capaciteit van het hotel, wat onnodige wachttijden oplevert. Qua service kunnen het lange wachttijden zijn bij de receptie, en is het wat bureaucratisch geregeld met de zwembadhanddoeken. Hiervoor dient een formulier te worden ondertekend op straffe van een boete van 30 euro bij diefstal/verlies, maar een bewijs van handdoek-teruggave snappen ze niet.
Laatste puntje is dat onze kamer te laat klaar was. Dit werd vriendelijk opgelost met een gratis gebakje met koffie in het panoramacafé. Maar de vertraging van de kamer liep erg uit, wat eigenlijk geen leuke binnenkomer was.
Ondanks die puntjes zijn we erg tevreden, maar onze tips zouden zijn: investeer in goed personeel en in een beter liftsysteem.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bouke W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArrecifeGranHotel, Director de Relaciones con Clientes van Arrecife Gran Hotel & SPA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2018
Google-vertaling

Dear Bouke W,

First of all, thank you very much for the time spent in reviewing your experience at Arrecife Gran Hotel&Spa*****.

We are glad to know that you enjoyed your time with us and we are delighted to read that you highly appreciated our facilities and services.

Furthermore, thank you very much for all your interesting suggestions, we will definitely take them on board.

We hope to welcome you once again as soon as possible.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2018 via mobiele applicatie

Op zich is het jammer, zo’n hoog gebouw in Lanzarote, maar als het er dan staat. Voor een erg mooi uitzicht aan 3 kanten op Arrecife op de 17e verdieping is het de moeite waard om naar binnen te gaan. Wat dacht je van een zonsondergang?

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Oneie1957
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArrecifeGranHotel, Director de Relaciones con Clientes van Arrecife Gran Hotel & SPA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2018
Google-vertaling

Dear Oneie1957

Thank you very much for your comment.
We are glad to know that despite having some negative expectations, you liked our hotel and its views.

We hope to see you again and next time you stay at Arrecife Gran Hotel & Spa *****
Thank you and best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken