Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Ronald
Malaga, Spanje

Mooi hotel midden in de stad

Beoordeling van Hotel San Telmo
5,0 van 5 bollen19 sep 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prettige ontvangst, flexibel ondanks late aankomsttijd. Ruime kamer en lekker ontbijt, door eigenaar geserveerd.
Schone en nette kamers.
Mooi dakterras met uitzicht op zee.
Vers fruit aanwezig en koffie mogelijkheid gedurende de gehele dag.
Enige nadeel, lastig parkeren, maar dat lost zich op.
Datum van verblijf: september 2023
Kamertip: Parkeren bij de haven en dan klein stukje lopen naar hotel, evt met lift van de stad (niet alle...
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 83
€ 70
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km van Hotel San Telmo
Gratis wifi
  • Priceline
  • eDreams
  • Skyscanner.com
0.4 km van Hotel San Telmo
Gratis wifi
Aan het strand
Interior del establecimiento.
  • Agoda.com
0.0 km van Hotel San Telmo
Foto Hotel
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
0.6 km van Hotel San Telmo
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Agoda.com
0.4 km van Hotel San Telmo
Gratis wifi
Aan het strand
Vue depuis le solarium
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.6 km van Hotel San Telmo
Gratis wifi
Bar/lounge
fachada
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.1 km van Hotel San Telmo
Aan het strand
  • Algotels
  • Priceline
  • eDreams
0.9 km van Hotel San Telmo
Gratis wifi
Aan het strand
  • Priceline
  • Agoda.com
1.1 km van Hotel San Telmo
Gratis parkeren
Aan het strand
€ 29
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Expedia.com
    € 29
0.3 km van Hotel San Telmo
Meer hotels in Santa Cruz de la Palma bekijken
Beoordelingen (207)
Beoordelingen filteren
207 resultaten
Waardering van reizigers
165
35
2
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
165
35
2
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 207 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2023

Mooie, ruime kamer, heerlijk stadshotel met fijne tuin. Geweldig ontbijt en bijzonder prettig en behulpzaam personeel/eigenaars. Sfeervol ingericht en centraal gelegen in Santa Cruz. Maak wel gebruik van de lift tegenover de haven om er te komen.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Monica S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2023 via mobiele applicatie

Wat een super mooi hotel!
Wij hebben hier een mooie tijd gehad.
Kamers zijn mooi ingericht, goede bedden en super schoon.
Ook de binnentuin met terras met uitzicht op zee is prachtig, en vooral gezellig s'avonds met de kaarsen aan. Puur genieten met een goed glas wijn die je ook kan krijgen in dit hotel.
Ontbijt is ook erg netjes en goed.
De eigenaar en het personeel is heel netjes en behulpzaam.
En zelfs de huisdieren de 2 katten en de hond geven je een warm welkom.
Kortom mocht je verblijven in La Palma, zouden wij dit hotel zeker aanraden.
Bedankt voor de goede zorgen, en ons mooie verblijf.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank HelenStephan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 februari 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf gehad in een studio van dit hotel. Ideaal met klein keukentje en twee kamers zodat ons zoontje lekker in z’n eigen plekje kon slapen. Goed geregeld met campingbedje en kinderstoel. Vriendelijke mensen en goed onderhouden & smaakvol ingericht

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank W6228NMchristinek
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 mei 2018

Ik logeerde vijf nachten in het Hotel San Telmo in Santa Cruz de La Palma. Ideaal is de zeer rustige maar ook centrale ligging van het hotel.De hoteleigenaars zijn uitermate gastvrij en hartelijk. Ik voelde mij in dit kleine hotel direkt thuis.De hotelkamer is ruim en zeer schoon. Het ontbijt is voortreffelijk.
Vele uren verbracht ik op het terras, beschut voor de wind en in gezelschap van grote potten met kleurrijke bloemen. Ik kan niets negatiefs over dit hotel berichten en als ik misschien eens terugkom naar La Palma dan wil ik weer naar San Telmo. Veel gezelliger dan een groot hotel met honderden gasten. Hier is de gast koning of koningin!

Datum van verblijf: april 2018
2  Bedank reislustig2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 mei 2015

Een leuk klein hotel Heel centraal gelegen. Aardige mensen. Mooie kamers en een dakterras met ligstoelen en een prachtig uitzicht. . Prima ontbijt,. NB .Alleen niet op je navigatie rijden . Santa Cruz is een leuke stad met mooie gebouwen met balkonnetjes.

Kamertip: Bovenverdieping heeft het mooiste uitzicht
Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
4  Bedank huisje21
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken