Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Abondio”
Beoordeling van Amigo Camilo

Amigo Camilo
Geclassificeerd als nr. 32 van 1.625 Restaurants in Las Palmas de Gran Canaria
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
25 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Waar voor je geld. Prijs van de verse vissen wordt per kilo aangeboden. Een leuke ervaring. Ga er zeker nog een keer eten.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Abondio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (982)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 983 beoordelingen

5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zalig restaurantje op een mooie locatie met uitzicht op zee.
Ten noorden van de boulevard playa de canteras vind je dit eenvoudige restaurant met heerlijke visgerechten.
Verwacht geen overdadige luxe maar eet ten midden van de locals, zittend op plastic stoeltjes, je buikje rond.
Als er een wachtrij is moet je even een nummertje trekken en aansluiten.
Kies je eigen verse vis en laat je vervolgens verrassen en verwennen.
Vriendelijke bediening,vrij grote porties en gunstige prijzen.
Absolute aanrader!

Datum van bezoek: december 2016
Bedank Stefan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2016 beoordeeld

Aan de noordkant en aan het einde van de Paseo las Canteras bevinden zich diverse restaurants.
Wilt u eens gaan eten in een eenvoudig visrestaurant waar vooral ook de lokalen komen en zien wat de vangst van de dag vóórdat u gaat bestellen, dan moet u even een paar minuten doorlopen.
Verscholen achter een hoek, maar wel vlak aan zee treft u dit restaurant is aan, waar u naast op het overdekte terras, ook binnen kunt eten.
Met een vriendelijke en geduldige bediening krijgt u het verste van het verste tegen een zeer billijke prijs.

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank peterymerche
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een leuke verrassing getipt door de receptie van hotel
Lekker spontaan vers visje kiezen en genieten!
Personeel bijzonder aardig en prijs .. ha ... nog een verrassing kost bijna niets dus in las palmas eet je bij amigo Camilo!

Datum van bezoek: november 2016
Bedank robertotobon1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2016 beoordeeld

men kan deze heel kleine camalares bijna nergens krijgen. Zij worden in de frituur klaar gemaakt. Je kan een salade bij nemenof de typisch Canarische gezouten aardappels.
Er bestaat geen menukaart, je kiest uw vis aan de toog.
Er zijn lekkere desserts die in een frigo staan - kant en klaar, maar toch heel lekker!

Datum van bezoek: januari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dina G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Amigo Camilo bekeken, bekeken ook

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

In Amigo Camilo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding