Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk en verassend ”
Beoordeling van Allende Triana

Allende Triana
Geclassificeerd als nr. 16 van 1.625 Restaurants in Las Palmas de Gran Canaria
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 23
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
3 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en smaakvol restaurant waar iedereen wel graag lijkt te komen. Eten was absoluut prima en de prijs alleszins redelijk. Bediening vriendelijk en behulpzaam.Hier kun je geen teleurstelling oplopen.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank René T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.126)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.126 beoordelingen

12 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere poke bowl gegeten. De pulled pork was ook lekker maar de broodjes waren nog quasi ongebakken waardoor we de inhoud er hebben uitgegeten.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 992michielu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2018 beoordeeld

Prima eten voor een klein prijsje. Wij prefereren de Triana boven de Muelle, omdat je (zeker binnen) meer "local" zit. De salades en de berengenas zijn een aanrader maar zowat alles is prima bereid . De wijnen zijn erg lekker . De desserts zwaar . Gelukkig kan je alles "compartiren" en heb je dus kans verschillende gerechten na elkaar te proeven en ervan te genieten. Voor ons een vaste stek in Las Palmas.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Roger J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel.lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Tip: bestel alles apart na elke schotel of het komt wel heel snel ;-)
De humus was overheerlijk

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank StanDeVleminck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in Allende Triana. De zaak is populair bij de lokale, jonge gasten. Daarom moesten we even wachten maar het was het waard. Goed team in de keuken en het restaurant dat perfect op elkaar is ingespeeld. Een plus voor Raul! Aanrader.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Dolf H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Allende Triana bekeken, bekeken ook

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

In Allende Triana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding