Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (271)
Beoordelingen filteren
271 resultaten
Waardering van reizigers
186
65
8
7
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
186
65
8
7
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 271 beoordelingen
Beoordeeld op 30 december 2018

Mooie kamer met uitzicht op een muur ! Overlast als je een douche neemt kan je een voetbad nemen in het toilet ! Wel goed geslapen . Was teleurgesteld had meer verwacht van het hotel .Ontbijt was matig , en moeten wachten op bestek en glazen .

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank GrandTour29651203341
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relaciones P, Director de Relaciones Públicas van Design Plus Bex Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you for your stay at the Design Plus Bex Hotel and four your feedback.

Regarding the breakfast service, we apologize if has not been as expected, most of customers come at the same time in the last hour of service. Nevertheless, we have taken note of your comments in order to improve our service.

We hope that you can give us another chance in the future to make you holidays special.

Kind regards,


Jessica Romo
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2018 via mobiele applicatie

Kamers zijn erg gehorig en klein geen 4 sterren,zeer slecht ontbijt met huis tuin en keuken koffie machine. Personeel deed zijn best maar waren met te weinig personeel. Zonde v a n je geld erg hoge prijzen

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank fokkebok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relaciones P, Director General van Design Plus Bex Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2019
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for writing your experience in this website.

Regarding the size of the rooms we would like to inform you that we have different types of rooms and sizes and it always depends on what you book. Our breakfast offer a wide range of products such us vegetables, fruits, sausages, crepes and eggs menu, different types of breads and pastries, milk, yogurts, juices, nuts…so we can not consider that as poor breakfast, as it is over the standars for a 4 stars hotel. Sorry for any inconvenience caused by our Professional Nespresso Coffee Machines. Regarding “too little staff” in the restaurant, we would like to inform you that the number of staff correctly caters the number of guests staying at the hotel. During your stay the hotel was fully booked with most of the guests having breakfast at the same time during the last hour of service, which is not common in a city hotel, where the capacity of the restaurant is limited and adapted to a three hours service, which last our breakfast.
Thank you very much and best regards,

Victor M.
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2018 via mobiele applicatie

Mooiste hotel dat ik ooit heb bezocht! Vooral opvallend is hoe proper alles is! Over het design is goed nagedacht, vriendelijk personeel. Leuk optreden op het dakterras! Het ontbijt is mooi verzorgd! Alles vees, tot zelfs verse honing!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank bertv968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relaciones P, Public Relations Manager van Design Plus Bex Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2018

Beste klant,

Fijn dat u voor Hot gekozen hebt, en even tijd neemt voor uw beoordeling.
Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u, en van uw verblijf, en van Gran Canaria, genoten hebt.
Wij kijken nu reeds uit om u weldra opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Jessica Romo
Public Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2018 via mobiele applicatie

Wij waren hier voor maar een nacht, maar hebben echt genoten van de super vriendelijke bediening, het toffe live optreden op het rooftop terras , de mooie comfortabele kamers met heerlijke douche, het superverzorgde ontbijt... zo moet een hotel zijn (én voor een zacht prijsje!)

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank AntonAntwerp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relaciones P, Public Relations Manager van Design Plus Bex Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2018

Beste klant,

Fijn dat u voor Hot gekozen hebt, en even tijd neemt voor uw beoordeling.
Het doet ons heel veel plezier te vernemen dat u, en van uw verblijf, en van Gran Canaria, genoten hebt.
Wij kijken nu reeds uit om u weldra opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Jessica Romo
Public Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2018 via mobiele applicatie

Dit is een hotel in een gerenoveerd bankgebouw. Dit is zeer mooi gerenoveerd met respect voor authentieke elementen zoals kluis in de ontbijtruimte. Op het dakterras kun je genieten van een hapje en een drankje. Echter indien je een volledige maaltijd zoekt, kun je beter een restaurantje in de buurt opzoeken. Echter de dingen die op de kaart staan zijn zeer lekker, vooral de tiramisu. Voor ons was het de perfecte pre-cruise uitvalsbasis.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank xavierv463
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relaciones P, Director de Relaciones Públicas van Design Plus Bex Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2018

Beste klant,

Fijn dat u voor Hotel Design Plus Bex gekozen hebt, en voor uw beoordeling.
Het doet ons veel plewier te vernemen dat u genoten hebt van uw verblijf.

Wij hopen dan ook u weldra opnieuw te zien in Las Palmas.

Met vriendelijke groeten,

Jessica Romo
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken