Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klein maar o zo fijn!”
Beoordeling van El Pilon

El Pilon
Geclassificeerd als nr. 159 van 2.732 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: La Llotja-Born
12 september 2018 beoordeeld

Tapas zoal ze ooit bedacht zijn. Ook obers van de oude stempel die gewoon een beetje gek zijn. Er zijn maar weinig tafels en je kunt niet reserveren dus tip: ga er lunchen. Dan is het nog te doen. Prijzen zijn prima en het eten is echt fantastisch!

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank nanvangrootel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (538)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 538 beoordelingen

16 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellig en knus restaurant! Het personeel is ontzettend vriendelijk en het eten echt heerlijk! We hebben nergens in Mallorca zo'n lekkere tapas op! Ook de Sangria is erg lekker! Zeker aan te raden!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Desiree C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2017 beoordeeld

Wij waren hier 1,5 jaar geleden, beviel ons toen uitstekend! Dus toen wij weer in Mallorca waren afgelopen week weer twee keer wezen eten. Kan niet anders zeggen dat het weer overheerlijk was. Leuke bediening, als we weer in Mallorca zijn zien ze ons zeker weer terug!

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank deadwingPT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurant in een steegje in Palma. Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. De buiten de kaart aanbevolen Merluza en de lamsbout waren verrukkelijk. Gaan we zeker nog eens heen.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank robdY3136NO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2017 beoordeeld

Dit was het eerste restaurant waar we dineerden in Palma. Het was het enige open om 19.00, anderen in dat gebied werkten van 19.30 of 20.00 (ik bedoel geen bars, cafés).
Ik bestelde zeebaars, mijn vriend at zalm (allebei de gerechten werdenen geserveerd met groenten en aardappels) en crema-catalana als een toetje. Het eten was goed maar wees maar klaar dat er in de vis graatjes zitten zelfs in de filets.
De service vonden we een klein beetje raar en langzaam. De serveerster kende geen menu-kaart en ze wist niet welk eten niet beschikbaar was. Dit was irritant om drie keer een toetje te bestellen en dan twee keer te wachten voor niks.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank natova87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Pilon bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In El Pilon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding