Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede service”
Beoordeling van Rodeo Grill

Rodeo Grill
Geclassificeerd als nr. 541 van 2.689 Restaurants in Palma de Mallorca
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 45
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
5 oktober 2017 beoordeeld

Heerlijk gegrilde ossehaas gegeten. Er was alleen niet bijvermeld dat er een gepofte aardappel bij zat, anders geen extra aardappeltjes besteld. Maiskolf was gekruid, maar erg veel zout,dit zou je ook naturel moeten kunnen bestellen. Glas rode wijn was erg lekker,maar wel erg prijzig 7,95 p/glas. Je kan hier wel een karaf kraanwater bestellen.Bediening is vriendelijk en attent.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank macjos88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (639)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 639 beoordelingen

28 juni 2017 beoordeeld

Ruim restaurant met bar en grote selectie van vleesgerechten. Hoge kwaliteit van het vlees. Goede wijnkaart met wijn tegen redelijke prijzen. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank A.J. G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een gemixt gezelschap met 2 nationaliteiten en 3 talen hier heerlijk gegeten. Goede biefstuk, goede wijn en vakkundige service.
Niet goedkoop, maar echt goede kwaliteit.
Ingang is moeilijker te vinden en vragen in de omgeving helpt niet..... (het is naast de markthallen, als je ervoor staat rechts)

Datum van bezoek: maart 2016
Bedank EllenvanH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima sfeer, mooi vlees en zeer redelijk geprijsd. Typisch Spaans ! Geschikt voor kleine en grote groepen, heerlijke avond gehad

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Henk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2015 beoordeeld

dit restaurant bezoeken we iedere x als we op Mallorca zijn. TOP eten op het hoogste niveau !! Ga op tijd of reserveer!!

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank Gertie F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Rodeo Grill bekeken, bekeken ook

 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Rodeo Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding