Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastico!!!”
Beoordeling van A Casa Mia

A Casa Mia
Geclassificeerd als nr. 97 van 2.689 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 56 - US$ 112
Keukens: Italiaans, Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
4 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van elke hap! Bediening eveneens 10 op 10. Mensen die zeggen dat het te duur is hebben geen verstand van lekker eten.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 695gerb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (477)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 477 beoordelingen

14 september 2017 beoordeeld

Deze Italiaan staat goed aangeschreven. Dus de proef op de som maar nemen.
We zitten buiten op de stoep maar de inrichting ook binnen is basic te noemen.
De kaart bestaat uit vis en vleesgerechten. Als voorgerecht de Taka en Vitello genomen.
Goed van smaak met mooie dressings. Als hoofdgerecht een gegrilde zeebaars en een kalfsvleesgerecht. Ook mooi klaargemaakt. Bediening is vriendelijk. Tempo zit er goed in bij de bediening. Wijnkaart is ruimvoldoende maar wel aan de prijzige kant.
Al met al met een bezoek waard en reserveren is gewenst.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Piet J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier word met Passie gekookt
Ongelooflijk kan menig sterren restaurant een puntje aan zuigen.
Hier moet je gewoon een keer gegeten hebben

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Sylvia En Roger... M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2015 beoordeeld

Het eten was echt wel lekker, we begonnen met de mortadella, hadden daarna een verse pasta en eindigden met de tiramisu (deze was trouwens echt overheerlijk!!). We zijn goed geholpen, de bediening is zeer vriendelijk en de wijn was goed. Toen we echter de rekening kregen schrokken we wel. We hadden prima gegeten maar de prijs kwaliteit verhouding was wel ver te zoeken. Een woord: overpriced!!

Datum van bezoek: juni 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank kdejonge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog nergens hebben we zo vaak, zo lekker en altijd weer bijzonder gegeten. Ons favoriete restaurant van de hele Middellandse Zee. Lieve familie en vooral op zondag een aanrader: dan staat de bar vol lekker Italiaans eten. Heen gaan!

Bedank AliceBO4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A Casa Mia bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In A Casa Mia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding