Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super ijs, aardige prijzen”
Beoordeling van Giovanni L

Giovanni L
Geclassificeerd als nr. 7 van 52 Dessert in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
19 augustus 2018 beoordeeld

De ijssalon heeft een lekker terras in de schaduw van een aantal enorme bomen. Let wel op de vogels. We werden vriendelijk te woord geholpen door een geduldige ober. Onze groep van 12 wilde ijs eten of koffie drinken, alles was mogelijk. Hoewel we dachten dat het een tourist trap zou zijn, vielen de prijzen erg mee en zoals gezegd was de ober vriendelijk. IJs was van heerlijke kwaliteit, porties waren erg ruim bemeten.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Stalex24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (222)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 222 beoordelingen

24 oktober 2017 beoordeeld

veel keuze uit verschillende en vernieuwende ijssmaken!! superlekker ijs! ze hebben verschillende locaties in bv Palma de mallorca en ook in Santa Ponca!

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank karolienw94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier heerlijk genoten van 2 bolletjes ijs voor een goede prijs. De smaken ferrero en pina colada zijn aan te raden. De medewerkers zijn vriendelijk en gaan hygiënisch te werk.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank AshleyCheraine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bjj toeval kwam ik deze zaak tegen. Het was er erg druk en dat was niet niets. Het ijsje was overheerlijk en zeker de moeite waard. Voor 5 bollen betaalden wij 5,90

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank ZBM80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2015 beoordeeld

Even zoeken maar dan krijg je ook wat!
Leuk team van meiden met humor waanzinnige keuze van allerlei ijs smaken.
Achter een glazenwand wordt in de" keuken" het ijs gemaakt

Datum van bezoek: augustus 2015
1  Bedank vinces979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Giovanni L bekeken, bekeken ook

 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Giovanni L geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding