Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk Echt een aanrader!”
Beoordeling van Antiquari

Antiquari
Geclassificeerd als nr. 75 van 2.690 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 26
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Barscene
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Buiten zitten
26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echte aanrader in de straatje van Palma! Je waant je in een totaal andere wereld het zit tussen allenmaal trappen met een beperkt terras waar het altijd erg druk is en opletten voor een plekje maar wat zit je er lekker. Ze hebben een ruime keuzen op de kaart. Wij namen een tosti i met zalm en 1 met groenten en wouw wat een plaatje en wat was het lekker!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Struinendoordeduinen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (339)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 339 beoordelingen

6 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Authentiek plekje, weg van de drukte. Beperkte kaart, maar alles zeer lekker, vers en aan democratische prijzen. Lekkere wijnen. Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Jannik_Spr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aanrader! Heel leuk plekje, zowel binnen als buiten. Het eten is lekker, vers, gezond, snel, ruime keus, niet duur. Wij zijn er nog een tweede keer heen gegaan tijdens ons korte tripje Palma. Aanrader: de soepjes. En de brownie.

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank linda9753
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tapas, lekker authentiek, prachtig plekje!! Als we aan Mallorca denken, verheugen we ons er al op om hier lekker te gaan genieten!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank hanneked2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima tent, weinig toeristen, voornamelijk lokale mensen.
Niet perse veel keuze op de kaart. Wel lekkere mancheto kaas en lekkere Iberico ham! Dikke prima.
Daarnaar vriendelijke bediening.

Wij zaten onbedoeld binnen, maar was prima. Buiten zaten mensen uiteindelijk op de trappen.

Diner kaart beschikbaar vanaf 20:30

Datum van bezoek: augustus 2016
1  Bedank 154wimv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Antiquari bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Antiquari geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding