Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede keuken en een exclusieve sfeer”
Beoordeling van Nikki Beach Mallorca

Nikki Beach Mallorca
Geclassificeerd als nr. 122 van 2.488 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 61
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hebben we bij Nikki Beach in Magaluf geluncht. Goed eten, zeker niet goedkoop maar de prijs/kwaliteit verhouding klopt wel. Het personeel kan zeker veel beter, dit was een rommeltje wat niet bij de prijs hoort die je hier betaald (daarnaast betaal je zelf nog een "service fee") maar de service is ver te zoeken.

Bedank MDdeGoede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NikkiBeachMallorca, Public Relations Manager van Nikki Beach Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2016
Google-vertaling

Dear Nikki Beach Visitor,

Firstly I would like to thank you for taking the time to share your comments, your feedback is very important to us. We are very glad to hear you enjoyed the food as we strive to deliver excellent culinary experiences to our guests.

We also appreciate your constructive feedback in regards the service, and will put your comments to good use.

We truly hope to welcome you back for the season of 2017, to serve you with even better food, drinks and entertainment!

Kindest regards and greetings from sunny Mallorca,
Nikki Beach Mallorca Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (682)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 682 beoordelingen

28 augustus 2016 beoordeeld

Vriendelijk en leuk personeel, inrichting fris en schoon, het eten is lekker, je zit recht aan het strand, direct naast het ME Hotel (wat overigens top is) er is een klein zwembad, muziek & veel mooie mensen. Heerlijke plek voor een dagje loungen, maar ook top om alleen wat te eten.

    • Service
    • Eten
1  Bedank Foodiejasz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NikkiBeachMallorca, Public Relations Manager van Nikki Beach Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2016
Google-vertaling

Dear Lavv,

We would like to thank you for taking the time to share your experience, we are thrilled to hear your kind comments!

We truly hope to welcome you back for the season of 2017, to serve you with even better food, drinks and entertainment!

Kindest regards and greetings from sunny Mallorca,
Nikki Beach Mallorca Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een dag Nikki Beach is een spektakel.Alles straalt luxe uit,op de parkeerplaats alleen Range Rovers en Porches.Bij de entree vriendelijke receptioniste en buiten bij het zwembad volop luxueuze ligbedden en veel jonge knappe employés die je de weg wijzen naar een plek bij het zwembad,bar,restaurant of strand.Niet schrikken van de champagnekaart,redelijk geprijsde cocktails aan de bar.Ook het restaurant heeft redelijke prijzen.Wij hadden voor drie personen,vooraf sushi,daarna mini hamburgertjes,een wrap met garnaal en een Chateau Minuty rose voor € 300!Niet goedkoop maar met de hele entourage de prijs waard.

1  Bedank Don v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NikkiBeachMallorca, Public Relations Manager van Nikki Beach Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Don,

Thank you so much for your kind comments, the whole team is happy to hear you had a great “Nikki Beach experience”! We strive to meet and exceed guest expectations regarding food, service and entertainment, and it makes our day that you enjoyed your stay!

We do hope to welcome you back in the season of 2017 for an even more fantastic experience!

Warm greetings from sunny Mallorca,
Nikki Beach Mallorca Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2016 beoordeeld

Het eten is mooi verzorgd, smakelijk en heerlijk vers. Het personeel geeft je een top bediening zonder echt aan te dringen .Vriendelijkheid is de rode draad ... super .Hier kun je echt genieten van een zwoele ,relax en tropisch sfeertje ... met dank aan allen ...See you soon ...

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ruzzi L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NikkiBeachMallorca, Public Relations Manager van Nikki Beach Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Ruzzi,

Thank you so much for your kind comments, the whole team is happy to hear you had a fantastic “Nikki Beach experience”! We strive to meet and exceed guest expectations regarding food, service and entertainment, and it makes our day that you enjoyed every aspect of your stay!

We do hope to welcome you back in the season of 2017 for an even more fantastic experience!

Warm greetings from sunny Mallorca,
Nikki Beach Mallorca Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2015 beoordeeld

Heel lekker eten ,wel erg prijzig maar de kwaliteit is echt top. Ligt op een mooie locatie naast het mallorca ME hotel waar wij ook verbleven. Service is vriendelijk.

Bedank rob5116
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NikkiBeachMallorca, Manager van Nikki Beach Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2016
Google-vertaling

Dear R.O,

Thank you so much for your kind comments, the whole team is happy to hear you had a fantastic “Nikki Beach experience”! We strive to meet and exceed guest expectations regarding food, service and entertainment, and it makes our day that you enjoyed every aspect of your stay!

We do hope to welcome you back in the season of 2016 for an even more fantastic experience!

Warm greetings from sunny Mallorca,
Nikki Beach Mallorca Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Nikki Beach Mallorca bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Nikki Beach Mallorca geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding