Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Diner”

Cafe Murada Ristorante & Pizzeria
Geclassificeerd als nr. 64 van 2.690 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 45
Keukens: Italiaans
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
21 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De kaart is geheel veranderd, jammer, de WoW factor is echt wel weg.
Jammer, We kwamen hier wel 6 x per jaar als toerist, helaas kunnen wij ons niet meer vinden in deze kaart. Jammer dat we dit restaurant van ons lijstje af moeten strepen

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Andries S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cafe Murada P, Gerente van Cafe Murada Ristorante & Pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Sir, after 6 years we’ve tried something different, a summer menu with seasonal products and homemade pasta, some people like it and some others as yourself didn’t, we are sorry you were in the last group. The most important feedback comes from our customers, as we get it we are already preparing the menu for this September, with our classic italian dishes. We invite you to come back to the restaurant and to that classic menu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (622)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 622 beoordelingen

11 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker en correcte bediening. Leuk gelegen in een hele mooie stad. 1 keer hier gegeten. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Jos-Almelo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2017 beoordeeld

Murada is gevestigd aan de voet van de kathedraal; mooie plek zeker als je buiten een plaatsje hebt.
De kaart vna Murada is solide; we probeerden alsvoor gerecht een Vitello Tonnato en een Parmigiana. Beide gerechten goed qua smaak; de Parmigiana wordt leuk geserveerd in een kommetje vna gesmolten kaas.
Als hoofdgerechten de Tagliata en een pizza Veleno. Ook deze goed van smaak.
Murada heeft ruim voldoende keus in pizza's. De authentieke Italiaanse gerechten zijn wat minder in aantal.
Wijnkaart is voor een goede Italiaan absoluut onvoldoende; bijna alleen maar Spaanse wijnen. Dat kan dus beter.
Bediening is vriendelijk en attent. Prijs/kwaliteitverhouding is voldoende.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Piet J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2017 beoordeeld

Heel lekker gegeten, gezellige sfeer, zicht op de kathedraal en enorm vriendelijk personeel. Het was gezellige avond. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Margot V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk plekje met een erg goede Italiaanse keuken. Twee keer gegeten deze vakantie omdat het een redelijk rustig restaurant is en dus ook geschikt voor gezinnen. Er is helaas maar 1 kinderstoel maar als je reserveert komt dat goed. Om 19.00 meteen gaan is ook een optie als je niet hebt gereserveerd. Je hebt de tafel dan meestal nog 1.5 uur voor hij gereserveerd is. Aanrader als dessert is zeker de Cùlan! Lief personeel, goed Engels, heerlijke verse gerechten en een mooi uitzicht en wandeling langs de cathedraal van Palma. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank smoop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Murada Ristorante & Pizzeria bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Cafe Murada Ristorante & Pizzeria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding