Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De betere tapas”
Beoordeling van Bar Espana

Bar Espana
Geclassificeerd als nr. 24 van 2.693 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
10 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke Spaanse stad kent wel enkele betere tapas restaurants en in Palma behoort dit restaurant tot deze categorie. Vriendelijke bediening en een kleine typische kaart, correcte prijzen.
Zeker reserveren want dankzij TripAdvisor is ook dit geen “geheim” meer...

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 522evar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.483)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.484 beoordelingen

19 maart 2019 beoordeeld

Heerlijk plekje om gezellig pinchos en tapas te eten. informele sfeer, je kan je hier echt thuis voelen. Ga eens aan de bar zitten. Leuke gesprekken!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 829rudys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Per toeval via tripadvisor hier terecht gekomen.
Je kunt kiezen uit pinchos die op de bar staan en gerechtjes die op de kaart staan.
Tip om te reserveren! Opent op vrijdag om 18:30. Wij waren 18:30 daar toen ze opende. Konden nog net een plek bemachtigen.
Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: november 2018
Bedank ElineD56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorig jaar naar aanleiding van recencies hier op Tripadvisor een bezoek gebracht. In één woord: heerlijk. Nu wederom Bar Espagna opgezocht. Het was nog net zo lekker (en net zo druk)!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Fred J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig, vriendelijke en leuke bediening. Eten is geweldig en heel betaalbaar.
Hier moet je geweest zijn.
AANRADER!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank jorgevanvliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bar Espana bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Bar Espana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding