Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke tapas en vriendelijk personeel!”
Beoordeling van 13%

13%
Geclassificeerd als nr. 86 van 2.690 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 21
Keukens: Mediterraan, Wijnbar
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
9 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nadat we gisteravond teleurgesteld waren omdat er geen plek was in dit restaurant, zijn we vandaag met een reservering teruggekomen. De aankleding en de ambiance in het restaurant viel ons een beetje tegen (lees: felle ongezellige verlichting en weinig sfeer). Echter werden we blij verrast door een uiterst vriendelijke ober die echt de tijd nam voor ons. Toen het eten op tafel kwam, werden we ook erg blij. Het rook heerlijk, zag er goed uit en smaakte fantastisch! Aan het eind van de avond kwamen er nog 2 muzikanten langs die gezellige Spaanse muziek maakte, waar wij heel blij van werden. Kortom; echt een ontzettende aanrader voor iedereen die op zoek is naar lekker eten.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Andie0291
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (886)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 886 beoordelingen

29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was heel lekker, maar de bediening was niet vriendelijk. Daarnaast zouden de softdrinks minder suiker bevatten dan de reguliere Fanta of cola, maar het was helaas meer. Eten was dus goed, maar verder viel het dus tegen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank An0711
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk tapas menu, inclusief toetje. Echt anders dan de tapasrestaurants uit Nederland, heel gezond en superlekker!!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Esther A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten. Alle gerechten waren met zorg bereid. Ook zeer vriendelijk personeel. We zijn dan ook 2 keer hier gaan eten en dat viel niet tegen.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Sophia P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel fijn klein Spaans restaurant. Wij kozen voor het Tapas Tasting menu van 20 euro en hadden een heerlijk menu. Het menu bevatte o.a. geitenkaas/vijgenhapjes; wraps met geitenkaas en zalm; couscous met kip; een salade met zoete aardappel en aardappels met verschillende sausjes etc. Daarna nog een dessert toe. Alles smaakte erg goed en na het menu heb je echt voldoende gegeten. Personeel is erg aardig en geeft ook goede wijnsuggesties. Aanrader dus. Aangezien het restaurant niet erg groot is, is het verstandig vooraf te reserveren.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank AnnelotvdL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 13% bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In 13% geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding