Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“PERFECT”
Beoordeling van Cafe Ca'n Toni

Cafe Ca'n Toni
Geclassificeerd als nr. 82 van 2.709 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
6 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Alle positieve reacties zijn waar! Vriendelijke bediening! Zalig eten voor een zeer faire prijs! Veel meer kan een mens niet wensen!!

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank SvenO309
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (884)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 887 beoordelingen

8 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen na 21 uur en konden nog net plekje binnen krijgen. Erg druk dus je moet even geduld hebben. Airco stond hoog maar was nodig op warme dag. Paella (man) en gegrilde groentenschotel (ik) kregen we niet op... Bij rekening krijg je glaasje Grappa. Veel toeristen waren er trouwens.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Clarice E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Top tent, leuke vriendelijke snelle bediening. Verse iberico wordt aan tafel gesneden. De gerookte gerechten zijn ook heerlijk! Aanrader is de eendendij.

Hier moet je geweest zijn!

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank dobla1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2016 beoordeeld

Na drie dagen de eerste zaak gevonden waar ze vriendelijk waren en je niet als onnodig behandelden!
't personeel begreep ook waar je naartoe wou in de keuze van de maaltijd! ( verschillende kleinere gerechten voor twee personen bvb)
Drankje als afsluiter

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Luc T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier rond 20:00 binnengewandeld en konden het laatste plekje op het knusse terras bemachtigen! Vriendelijke gastheer op wiens aanraden we een overheerlijke wijn uitzochten. We zijn geen kenners wat betreft eten maar het smaakte prima! Ons cijfer is vooral gebaseerd op de geweldige ambiance buiten, en de vriendelijke bediening! Wel goed om even te reserveren!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 39chielb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Ca'n Toni bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Cafe Ca'n Toni geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding