Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig uitzicht ”
Beoordeling van Il Paradiso

Il Paradiso
Een tafel reserveren
2
za 25-5
20:00
Geclassificeerd als nr. 163 van 2.693 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 33
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtig gebouw. Mooi kader ook
binnenin maar wij hadden toch wel het romantische plaatsje van heel het restaurant buiten. Wat een uitzicht !! Zeer vriendelijke bediening. De Italiaanse keuken hier is niet zoals we ze gewoon zijn maar zeker niet slecht.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank mykitchenlovestory
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.072)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.072 beoordelingen

28 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch mooi restaurant met een nog fantastischer uitzicht op zee.
Prima bediening. Zorg dat je niet underdressed aan tafel zit
Prima gegeven! Italiaans, maar dan ook echt. Heerlijke voor gerechten: niet te missen: cono de jamon .
Hoofdgerecht: prima tong, goede wijnkaart
Lekkere vleesgerechten.
Toetjes: de meest lekkere creme brûlée en aardbeien met room
Aanrader!!!!

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank 54lucienh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2016 beoordeeld

Mooi authentiek restaurant met een prachtig uitzicht op de zee, maar het eten vonden wij niet heel speciaal.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank georgebreda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Il-Paradiso-Marivent, Director de Relaciones con Clientes van Il Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2017
Google-vertaling

Hello Georgine v

Thank you for your sincere comments.

We regret that you experience in Il Paradiso was not of your liking, when this happen our clients can comment this to the waiter and we can offer you a solution.

It would be great to have the opportunity of see you again in our restaurant and show you that we can do it better.

Regards
Il Paradiso

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De ambiance is geweldig. Zeker een aanrader. Personeel erg goed. De eerste keer dat we er aten was de tonijn steak perfect. De tweede keer viel deze tegen. De pasta en steak is erg goed.

Het interieur en het zicht over de zee is adem benemend.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank TeuwenSchouten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Il-Paradiso-Marivent, Director de Relaciones con Clientes van Il Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2016
Google-vertaling

Hello TeuwenShouten

Thank you so much for your sincere comments about your visit at our restaurant.

We are so happy that you have enjoyed your visit the first and the second time. We apologize if your Tuna wasn't of your liking.

We hope to have the oportunity of see you again at Il Paradiso to make you feel like home, we'll do our best to offer you an outstanding service and food.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2015 beoordeeld

fijne ontvangst en zeer vriendelijk personeel.We hadden s'avonds gereserveerd buiten, maar het was wat fris en dadelijk werd er een tafel binnen klaargezet.Prijs kwaliteit was zeer goed , lekker en fijn opgediend.Van op het terras en ook van het restaurant binnen hadden we een mooi uitzicht over de baai.

Datum van bezoek: mei 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Willemsbetty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Paradiso bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Il Paradiso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding