Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spaanse tapas ”
Beoordeling van Tucana

Tucana
Geclassificeerd als nr. 225 van 2.734 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: La Llotja-Born
14 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Rond 18.00 uur na ons dagje Palma opzoek naar een restaurant om Spaanse tapas te eten. Dit is voor de Spaanse begrippen nog erg vroeg. Het was dus even zoeken naar een geschikt restaurant waar de keuken al open was. Via TripAdvisor bij dit restaurant terecht gekomen. Daar met zijn 2en 6 tapas besteld. Ze waren allen heerlijk! De serranoham en de kroketjes zijn echte aanraders! Achteraf bleek het “happy hour” te zijn. We kregen dus 2 tapas gratis. We betaalde 50 euro (inclusief 1 water en frisdrank) en brood vooraf. Het is een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank floors653
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chilimontes, Director de Relaciones Públicas van Tucana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018
Google-vertaling

Agradecemos su comentario! Encantados de recibirles!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (524)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 524 beoordelingen

22 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten hier. Ik was alleen dit keer, en daarmee waren de porties iets te groot. Ik heb daarom op, correct, advies van de bediening alleen maar de serano ham en mosselen besteld. Iberico ham hadden ze helaas niet.
Ben je met meer, is het makkelijker om meerdere porties te bestellen.

Kaart zag er evenwel prima uit.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 154wimv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chilimontes, Director de Relaciones Públicas van Tucana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2018
Google-vertaling

Gracias por su comentario. Encantados de recibirles!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan de buitenkant ziet het er leuk en gezellig uit. Maar mensen aub dit is een echte teleurstelling. Omg. Zeker nooit meer hierheen

Datum van bezoek: november 2016
Bedank ChefR1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chilimontes, Responsable relations clients van Tucana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2016
Google-vertaling

Thank you for your review. We pride ourselves in offering quality food for reasonable prices so we are sorry to hear that you had a bad experience in our restaurant. We hope you will visit again so that our experienced staff could change your mind. Best.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2016 beoordeeld

Voor de 2e keer deze week hir gegeten. Geeft toch aan dar het de 1e keer goed bevallen is. Zo ook de 2e keer, vriendelijke bediening en wederom lekker gegeten.

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank J P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chilimontes, Responsable relations publiques van Tucana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2016
Google-vertaling

Thank you for your great review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk zaakje op een mooie plek. Hoofdgerecht was iets te droog. Het werd snel gebracht en opmaak was leuk.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Swinkels1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tucana bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Tucana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding