Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geen aanrader”
Beoordeling van Pizzeria Don Piero

Pizzeria Don Piero
Geclassificeerd als nr. 1.992 van 2.732 Restaurants in Palma de Mallorca
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
Wijk: La Llotja-Born
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel te duur voor wat het was.. Het drinken stond niet bij op de kaart en een cola werd voor 5,5euro aangerekend.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank sanderv859
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (241)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 242 beoordelingen

28 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je besluit hier te gaan zitten weet je dat je geen sterrenmenu hoeft te verwachten. En met dat in ogenschouw is het eten hier echt wel acceptabel.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 986theo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2018 beoordeeld

In het restaurant een lunch genomen. Heerlijke lunch, snel klaar. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi gelegen.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BenvDeursenTilburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We dachten lekker een hamburger te eten, nou niet dus. De hamburger was taai, de kaas nog niet eens helemaal gesmolten. Verder kregen we cola van 0,5 liter; dit vroegen ze niet van te voren, hier betaalde je rond de €5 per glas voor. Niet netjes!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank W3619BAlaurad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ga hier aub niet heen, te wordt gewoon bedrogen!! 1l sangria wordt opgediend in karaffen die alvast geen liter zijn maar 0,7l - zelf uitgetest!!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank YvesR444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzeria Don Piero bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Pizzeria Don Piero geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding