Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zondagslunch met 5 sterren”
Beoordeling van Cottontree Palma by Marion

Cottontree Palma by Marion
Een tafel reserveren
2
za 25-5
20:00
Geclassificeerd als nr. 438 van 2.693 Restaurants in Palma de Mallorca
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 27
Gegevens restaurant
4 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol restaurant in het gezellige centrum van Palma. Menukaart met bijzondere gerechten die heerlijk smaken én er prachtig uitzien. Gecombineerd met een wijnarrangement van mooie wijnen van Mallorca. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank HillegondaDK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (29)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 29 beoordelingen

19 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat n sfeervol restaurant, heerlijk eten! Zo mooi gepresenteerd. Zulke mooie wijnen, bijpassend bij de gerechten. N lieve mooie middag, compleet, ook door de bediening, sfeer en ook gezelschap. Dank jullie team cottontree Palma

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank joyces753
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten! Super vriendelijke bediening en een geweldige ervaring! De cottontree in palma is een echte aanrader voor als je lekker en gezellig wilt eten. Door verschillende gerechten te nemen die je samen kunt delen proef je van alles wat. Als je in palma bent mag je dit restaurant zeker niet over slaan

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank Lotte S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze ervaren vakmensen uit Nederland, mixen hun kennis van perfecte wijn en spijs met de prachtige producten van de Spaanse
bodem. Dit in een heerlijke ontspannen ambiance in hun mooie nieuwe restaurant en of op het schaduwrijke terras. Ze verrassen
met de kleine tapas achtige gerechten zowel de inwoners van Palma de Mallorca, en als de verwende toeristen. Wij zijn een tweede keer terug gegaan om ons nog een avond te laten verwennen. En ook lekker nederlands: de prijs - prestatie verhouding zal verrassen

Datum van bezoek: september 2018
2  Bedank 250gerritl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze nieuwkomer is echt een aanrader als je zin hebt in een heerlijke oester met een lekker glas wijn of om uitgebreid te dineren. Ze hebben een mooi terras, super aardige bediening, lekker eten/wijn én goede cocktails. Staat zeker weer op de planning bij volgende bezoek aan Palma.

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank barbara16102018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cottontree Palma by Marion bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Cottontree Palma by Marion geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding