Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Bruselas

Bruselas
Een tafel reserveren
2
Vandaag
20:00
Geclassificeerd als nr. 89 van 2.734 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 56
Keukens: Barbecue
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Diner, Reserveringen
3 mei 2018 beoordeeld

Heel aangenaam personeel, vrij grote menukeuze, goede wijnkaart met eerlijke prijzen, origeel decor, propere omgeving en originele geschiedenis van het restaurant.
Opvallend : je mag je steak eerst proberen of je hem lekker vindt. Anders mag het stuk vlees terug naar de keuken voor verbetering of vervanging

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 559patrickv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raquel R, Director de Relaciones con Clientes van Bruselas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for sharing your opinion. We are very happy knowing that you have enjoyed at our restaurant.

Bedankt
Restaurante Bruselas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (616)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 616 beoordelingen

23 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat weggestoken in één van de vele straatjes van Palma is er het kelderrestaurantje waar je hoofdzakelijk vlees kan eten. Goed bereid eten en met een ervaren en zeer vriendelijke bediening.
De aanbevolen Mallorcaanse wijn was heerlijk.
Best gezellig en zelfs wat intiem.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank B D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raquel R, Director de Relaciones con Clientes van Bruselas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018

Heel erg bedankt voor het delen van uw mening.

Restaurante Bruselas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2018 beoordeeld

Als liefhebber van een lekker stuk gegrild vlees komt Bruselas zonder twijfel met stip mijn top drie binnen. Dit in combinatie met de lekkere wijn die ze serveren maakt dit een absolute aanrader! Ook een pluim voor de vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Luc-Nelly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raquel R, Director de Relaciones con Clientes van Bruselas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2018
Google-vertaling

We are very happy to hear your opinion and that you consider us among your three best meat restaurants. We look forward to serving you again in the future and to leave again as satisfied as on this occasion.

Thank you,
Restaurante Bruselas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische tapas en heerlijk vlees. De gerookte Chorizos zijn top evenals de krokant gebakken zwezerik! Zij serveren prachtige steaks voor een redelijke prijs. Daarnaast hebben ze uitstekende wijnen. De Malbec die ons werd aanbevolen was een 10!!! Kortom een heerlijke en gezellige avond in een bijzonder restaurant!!!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 913PaulS913
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
josechupalma, Director de Relaciones con Clientes van Bruselas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2017
Google-vertaling

Thanks for your words, we are very happy to know that you enjoyed our cuisine, specialized in grilled meats, with selected genre. We have an extensive wine list, we really like to surprise our customers.

Restaurante Bruselas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke parrilla gerechten in het hart van Palma! Leuk restaurant met goede grill gerechten op uitstekende houtskool klaar gemaakt. Het leuke is dat ze aan sommige gerechten een culinaire draai hebben gegeven, zodat het net even bijzonder is. Het overgrote deel is echter gewoon zoals Argentijns vlees moet zijn. Goede kwaliteit met een prachtige grillsmaak! Hierbij worden mooie wijnen geschonken. De rode Argentijnse Malbecs zijn van goede kwaliteit! Lieve en prettige bediening maken dit restaurant tot een plezierige plek voor zowel lunch als diner! Ook een goede prijs kwaliteit verhouding!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 913PaulS913
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
josechupalma, Propietario van Bruselas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2016
Google-vertaling

First of all, thank you for your comment and let me answer you in English.
We are happy to know that you had a great time and meal in our restaurant. We take care of every detail - food, service, atmosphere - to offer you a great service and time in the Bruselas restaurant. We count with a selection of wines from Argentina, specially selected.

Best regards,
Jose Luis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruselas bekeken, bekeken ook

 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Bruselas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding