Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch Indiaas eten en super service”
Beoordeling van Basmati Indian Restaurant

Basmati Indian Restaurant
Een tafel reserveren
2
zo 26-5
20:00
Geclassificeerd als nr. 17 van 2.693 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 32 - US$ 48
Keukens: Indiaas
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Grote groepen, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Reserveringen
3 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier gaan eten en dit is als je van goed kwaliteits Indiaas eten houdt echt een aanraden! Alles wordt vers gemaakt en je krijgt duidelijke uitleg aan tafel. Voor mij speciaal een heerlijk vegetarisch menu. Zeker een aanrader!!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Danielle T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.000)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.000 beoordelingen

22 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van onze Airbnb hostess zijn we hier gaan eten, en het was inderdaad voortreffelijk. De eigenaar en personeel neemt de tijd voor je om de gerechten uit te leggen. Er wordt met een vast menu gewerkt, met verse ingrediënten en verrassende smaken. De prijs/kwaliteit verhouding is ook dik in orde. Kortom, een grote aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Jelle d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2017 beoordeeld

leuk mooi en romantisch restaurant met goede keuken.
geen menu kaart maar eten wat de chef heeft bereid.
erg lekker allemaal en de wijn en water inclusief.
we gaan zeker weer terug.

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mallorcadude
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een vaste prijs eet je een menu met verschillende voor- en hoofdgerechten. Mooi gedecoreerd met rozeblaadjes. Lamsvlees was een beetje droog maar de rest voortreffelijk.

Datum van bezoek: februari 2015
Bedank Dominiqueamsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2014 beoordeeld

Wanneer je buiten staat twijfel je, binnen tref je een andere wereld aan. Sfeervolle ambiance en vriendelijk servicegericht personeel. Het eten is heerlijk! Heel beperkte kaart maar stuk voor stuk aparte gerechten. In de menuprijs zat een fles wijn en onbeperkt water bij in begrepen. Kwaliteit en prijs is zeer goed. Kortom wanneer je van Indiaas eten houdt en een gezellig avond wil, is dit een absolute aanrader. Het was heerlijk!

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Marcel N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Basmati Indian Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Basmati Indian Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding