Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima appartement, goede prijs ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
San Sebastián - Donostia, Province of Guipuzcoa, Baskisch

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
lammiepru ...
Enschede, Nederland
1 beoordeling
“Prima appartement, goede prijs - kwaliteitsverhouding”
Beoordeeld op 9 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Het appartement is fris en erg schoon. Goede uitvaksbasis voor San Sebastian en Bilbao. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, de bushalte is nog geen 100 meter lopen. Met de bus is het ongeveer 7 min naar het centrum van San Sebastian. Supermarkt is zo'n 400 m lopen. Al met al een goede en redelijk scherp geprijsd appartement.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
elenimm20 ...
Madrid, Spanje
1 beoordeling
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2018
Muchas gracias por la opinión. Un placer tener familias como vosotros.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sevilla, Spanje
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 19 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
21 aug 2018
Gracias por tu opinión, me gustaría hacer un par de comentarios sobre lo que indicas.
1. El apartamento se limpia durante 3 horas en cada salida de cada huesped, nunca hemos tenido ningún comentario relacionado con la limpieza.
2.Sobre el desorden, según nos indicaste no te gustaban donde estaban colocadas los elementos.Eso es algo muy subjetivo, en ningún momento hay nada tirado ni fuera de su sitio, que a usted no le guste donde están colocados no quiere decir que estén desordenados.
3. Sobre el lavadero. En realidad no es un lavadero, el apartamento tiene dos balcones, uno abierto al público y otro cerrado con llave para que la gente no pueda entrar. En este último tenemos los elementos de limpieza y el tendedero donde dejamos las sabanas para que se sequen de un alquiler a otro cuando no nos da tiempo a llevarlo a la secadora.Si le ha incomodado ver tendidas sabanas limpias lo siento, pero no era nuestra intención molestarla. Sobre el olor, se me hace extraño, no se como pueden llegar a oler las sabanas recién lavadas y con la puerta cerrada.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
BLANCA DE ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen