Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
wandeling met gids

Tijdens de wandeling begeleid door een gids passeerden we hier en kregen de nodige info waarna een ... meer lezen

Beoordeeld op 10 mei 2018
marc s
,
Brasschaat, België
Mooie gotische kerk

In elke stad loop je wel een kerk binnen. Deze Iglesia in de oude wijk gelegen moet je dan zien ... meer lezen

Beoordeeld op 17 mei 2017
flowermancdr
,
Heesch, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 72 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Bilbao
vanaf US$ 55,37
Meer info
vanaf US$ 35,47
Meer info
vanaf US$ 73,45
Meer info
vanaf US$ 28,25
Meer info
Beoordelingen (72)
Beoordelingen filteren
72 resultaten
Waardering van reizigers
18
46
8
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
18
46
8
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 72 beoordelingen
Beoordeeld op 10 mei 2018

Tijdens de wandeling begeleid door een gids passeerden we hier en kregen de nodige info waarna een vrij bezoek volgde

Datum van activiteit: april 2018
Bedank marc s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

In elke stad loop je wel een kerk binnen. Deze Iglesia in de oude wijk gelegen moet je dan zien. Mooie hoge gotische kerk met aan de linkerzijde een prachtig groot schilderij van het laatste avondmaal. Ook opvallend dat er altijd plaatselijke bevolking in de kerk zit. Mooi om te zien en een mooie plek om even te bezinnen.

Datum van activiteit: mei 2017
3  Bedank flowermancdr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2016

Bij toeval konden we deze kerk van binnen bekijken aan het eind van een mis. Vol verbazing bewonderden we het interieur van de kerk. echt een aanrader bij de Jardines de Albia.

Datum van activiteit: oktober 2016
Bedank inuendo117
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2016

In het centrum ligt deze kerk bij een mooi park. Het loont de moeite om er even langs te gaan om te zien hoe mooi de kerk is.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Imke M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2015

Naast het Guggenheim is het aan te bevelen ook een beozek te brengen aan de oude binnenstad en dan mag de Iglesia San Vicente niet ontbreken. Een serene sfeer. de oude binnestad is eenvoudig te bereiken met de tram vanaf bijvoorbeeld halte Guggenheim

Datum van activiteit: november 2015
Bedank Marco V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken