Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (773)
Beoordelingen filteren
774 resultaten
Waardering van reizigers
549
164
33
14
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
549
164
33
14
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 774 beoordelingen
Beoordeeld op 7 maart 2019

Het hotel is een van de tien mooiste gebouwen van de stad (volgens de lijstjes). En inderdaad, het is prachtig design. Jammer dat men de goedkoopste kamers aan een binnenhof heeft gesitueerd. Op de lagere etages geeft dat een beetje benauwd gevoel. Het is wel heel rustig. En gegeven het feit dat je toch vooral komt om te slapen is dat geen ramp. Voor een fraai uitzicht kun je naar de ontbijtruimte op het dak > spectaculair uitzicht over het Guggenheim en de Nervion.

Kamertip: Let op: Geen uitzicht in de kamers aan de binnenhof.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ronaldb416
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EstitxuEtxebarria, Guest Assistant van Gran Hotel Domine Bilbao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2019
Google-vertaling

Dear Mr. Ronald B,

We appreciate the trust placed in choosing our Gran Hotel Domine as your hotel in Bilbao and for devoting your time to evaluate your stay.
It’s a pleasure to know that you have enjoyed a pleasant experience with us and that our delicious breakfast along with the breathtaking views were to your expectations.

We regret to hear that the room you booked was not to your desire. We inform you that our hotel offers different room categories, from standard rooms (interior views) to rooms and Suites (with private terrace) overlooking the city or the Guggenheim Museum, to cover the needs and travel requirements of each guest.
Once accommodated in the Hotel, and subject to availability, our guests can upgrade rooms with an additional supplement. We will be pleased to aid you with the room that best suits your needs for future bookings.
We hope to have the opportunity to welcome you again very soon!
Best regards,

Estitxu Etxebarria Garcia
Guest Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2018

5 * hotel en dat merk al bij de receptie, grote kamer met dito badkamer extra large bed met alle luxe aanwezig. Ontbijt (bubbels) met bediening aan tafel, a la minute bereide gerechten in de keuken. Zaaaaalig hotel

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Marina M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EstitxuEtxebarria, Guest Assistant van Gran Hotel Domine Bilbao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Mrs. Marina,

We appreciate the trust placed in choosing our Gran Hotel Domine as your hotel in Bilbao and for devoting your time to evaluate your stay and rate us with top score.
It’s a pleasure to know that we have meet your expectations and that you have enjoyed a fabulous experience with us.
It would be a pleasure to welcome you again!
Our very best regards,

Estitxu Etxebarria Garcia
Guest Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2018

Direct uitkijkend op het plein met het Guggenheim museum ligt dit hotel. Hier moet je zijn voor een trip naar Bilbao. Alles is tot in de puntjes geregeld. Je wordt allervriendelijkst ontvangen en je krijgt direct allerlei informatie over de stad, restaurants, pinxtos bars etc. Je kunt natuurlijk ook in het hotel dineren in een van de twee restaurants, maar in de stad is wel zo leuk. Het hotel in hypermodern en heeft een verrassend atrium. We hadden de simpelste kamer van het hotel, die aan een binnenplaats gelegen was. Is niet erg want je bent er toch alleen om te salpen. Prima bedden, grote badkamer en verder modern ingericht. Het ontbijt is een feestje op het dakterras met uitzicht op het Guggenheim. Heerlijke verse vruchten en diverse sapjes. Lekkere broodjes, wat je maar wilt. Je kunt kiezen uit diverse warme gerechten met ei dat terplekke vers voor je gemaakt worden. Je kunt je auto in de parkeergarage van het hotel laten parkeren. Wel zo handig in een stad zonder parkeerplaatsen, waar je alles gemakkelijk kunt lopen.
Absolute aanrader voor iedereen.

Kamertip: de eenvoudigste kamers hebben geen uitzicht maar zijn verder uitstekend
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank waquispel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Assistant A, Guest Assistant van Gran Hotel Domine Bilbao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2018
Google-vertaling

Dear waquispel,

Thank you very much for the trust placed in Gran Hotel Domine and for the time invested in sharing your comments.

It has been a true pleasure welcoming you and it is even more flattering to know that we have exceeded your expectations.
We are very eager to know that you enjoyed our service, location and our team´s friendliness and personal care!
Our main objective is making our Guest´s stay an unforgettable experience!

We sincerely hope to have the opportunity to welcome you again very soon!

Warmest Regards,

Estitxu Etxebarria Garcia
Guest Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2018 via mobiele applicatie

2 nachten in dit hotel geboekt. Alleen al de locatie maakt het een topper. Zeer fraai en modern. Mooi interieur. Helaas geen uitzicht vanaf de kamer. Zal wel in de prijs gezeten hebben! Vriendelijk personeel. Aanrader. Prijs/kwaliteit goed.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RobB899
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Assistant G, Guest Assistant van Gran Hotel Domine Bilbao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Rob,

We appreciate the trust placed in choosing our Gran Hotel Domine as your hotel in Bilbao and for devoting your time to evaluate your stay and rate us with top score.
It’s a pleasure to know that we have meet your expectations and that you have enjoyed a memorable experience with us.
Our hotel offers different room categories, from standard rooms to rooms and Suites with City or Guggenheim views, to cover the travel needs and requirements of each guest. Please contact us directly for future bookings, we will be pleased to aid you with a room that best suits your needs
It would be a pleasure to welcome you again!.
Best regards,

Estitxu Etxebarria Garcia
Guest Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2018

Grand Hotel Domine heeft alles wat je van een upmarket design hotel verwacht en meer want de kamers zijn werkelijk heerlijk ruim. Daarbij is de locatie - recht voor het Gugenheim - natuurlijk schitterend. De enige minpuntjes die wij konden bedenken waren de gym en de rooftopbar. Hoewel de gym uitzicht geeft op het Gugenheim (hoe leuk is dat bij een workout) staat er erg veel loop/cardio materiaal en misten we een butterfly/leg press etc. Wat de rooftop bar betreft (waar ook het (prijzige) ontbijt wordt geserveerd, waar we ons geen mening over kunnen vormen omdat we er voor kozen in de stad te ontbijten) persoonlijk zou ik die niet om 22 uur sluiten, wij hadden er graag na het eten nog een afzakkertje genomen om van het uitzicht te genieten.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank xx24NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Assistant G, Guest Assistant van Gran Hotel Domine Bilbao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear dbkdh,

Thank you very much for the trust placed in our Gran Hotel Domine during your stay in Bilbao and for the time invested in sharing your experience with us. It is a pleasure to know that we have fulfilled your expectations and that the kindness of our staff and magnificent location contributed to making your stay a memorable one!

We regret the inconveniences caused regarding the closing hours of our rooftop terrace.
We inform you that our terrace is opened until 22:00h as rooms and suites are located just below this space.
Our Guests´ comfort and rest is primordial, for that reason, our establishment does not offer any activity or service that can alter a relaxing and restful environment.
After our terrace closes, you can continue enjoying cocktails and appetizers until 01:00h in our SixtyOne bar & lounge located on ground floor. We appreciate your understanding.

We look forward to welcoming you again very soon!

Best regards,

Estitxu Etxebarria Garcia
Guest Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken