Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig maar prijzig Baskisch restaurant”
Beoordeling van Markina

Markina
Geclassificeerd als nr. 85 van 1.385 Restaurants in Bilbao
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant, goede sfeer, prima bediening. We hebben lekker gegeten en genoten van Baskische specialiteiten en wijn.
Na het diner vroegen we om locale digestief zonder op de kaart te kijken en kregen soort cognac. Dat bleek later 24 euro (voor 2) te kosten, dat hadden we graag tevoren geweten....al met al vonden we het mede daardoor duur en matige prijs/kwaliteit verhouding

Datum van bezoek: september 2019
Bedank edithb752
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (483)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 483 beoordelingen

18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Baskisch gegeten tussen de locals. Het eten was vers klaar gemaakt en goed op smaak. Vooraf hadden wij de salade Markina. Een portie is genoeg voor twee personen. De sirloinsteak was heerlijk mals. De Contino op raden van de ober was heerlijk met een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader in Bilbao!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank aemilev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed gegeten. Niet goedkoop. In het voorste deel zijn de locals aan het borrelen en eten pintxios. In het achterdeel prima zitplek. Niet veel tafels dus reserveren lijkt me een must.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Peter R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zoeken in de buurt van ons hotel een ontbijtlokaal! Via tripadvisor hier terechtgekomen door se titel spaanser dan Spaans! Nou helemaal waar......zowel de inrichting als het eten! Alles was gewoon goed voor ontbijt!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Ongkie1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Handig als je Spaans spreekt, een echt Spaans restaurant met Spaanse keuken, veel vaste Spaanse gasten en gerund door de spaanse eigenaar en zijn familie.
De eigenaar was attent en maakte regelmatig grapjes.
Eerlijk Spaans eten, goede kwaliteit ingrediënten en puur bereid. De pulpo a la gallega was vers en smakelijk, de solomillo heel mals, de bacalao een beetje saai en maar net gaar en het toetje en de café cortado zoals deze hoort te zijn.
Prima gegeten in de ons bekende Spaanse sfeer.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Maarten S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Markina bekeken, bekeken ook

Bilbao, Province of Vizcaya
Bilbao, Province of Vizcaya
 
Bilbao, Province of Vizcaya
Bilbao, Province of Vizcaya
 
Bilbao, Province of Vizcaya
Bilbao, Province of Vizcaya
 

In Markina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding