Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.427)
Beoordelingen filteren
2.427 resultaten
Waardering van reizigers
1.208
957
195
41
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.208
957
195
41
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.427 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

Badkamer is zeer goed
Helaas een paar schimmelvlekken in de douche
Kamer groot genoeg en van alle gemakken voorzien
Personeel zeer behulpzaam en gastvrij
Helaas wat ver van de stad
Naast het zwembad lag een cementfabriek had je echter niet veel last van
Airco in het restaurant was wat koud

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank moesbout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Araceli C, The Management Team van Hilton Garden Inn Sevilla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2018

Geachte gast,
Hartelijk dank voor het feit dat we een deel van uw tijd hebben besteed om uw mening over uw verblijf in Hilton Garden Inn Sevilla te delen. We zijn erg blij dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en dat u onze faciliteiten en de behandeling die door ons team is ontvangen hebt genoten. Het spijt ons dat sommige aspecten van uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldoen en dat schoonmaken voor Hilton een van onze belangrijkste kenmerken is. Wat betreft de locatie, het klopt dat we niet in het centrum van de stad zijn gevestigd, maar er zijn verschillende openbaarvervoerslijnen voor de prijs van ongeveer € 1,40, evenals een gratis pendeldienst met vaste uren in de ochtend en in de namiddag, afhankelijk van beschikbaarheid
We hopen je snel weer te zien.
Ontvang een hartelijke groet, Het managementteam.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

Ver van centrum, maar via gratis shuttle of nabije bushalte toch gemakkelijk te bereiken.Uitgebreid ontbijt en propere kamers. Vriendelijk personeel, ook als je bijna geen Spaans spreekt..Zwembad, fitness en padel een leuke plus..

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
1  Bedank pakpapi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Araceli C, The Management Team van Hilton Garden Inn Sevilla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2018
Google-vertaling

Dear guest:
thank you very much for sharing your valuable feedback with us. We are truly happy to know you had an excellent stay to the Hilton Garden Inn Sevilla and that you enjoyed all the Hotel facilities. It is particularly pleasant to receive such a positive feedback regarding our team. They are always available to provide an excellent service, and we can see we have met your expectations. Regarding the location, it is true that we aren't in the heart of the city, but it can be easily reached by bus, and we also offer a free shuttle service, with fixed schedules in the morning and in the afternoon, and subject to availability.
We really appreciate your comments; they help us improving each day the service we provide to our guests. I truly hope welcoming you back soon.
Best regards, The management team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2018

schone grote kamers goed ontbijt maar erg ver van het centrum er is wel een gratis shuttle naar de stad. zelf zou ik hier zeker op doorreis nog een keer gaan slapen. vriendelijk personeel het is meer een zakenhotel het heeft wel een zwembad.

Kamertip: alle kamers zijn groot
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 520mariona
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier 2 nachten geslapen tijdens een rondreis door Andalusië. Verzorgd hotel, exact wat je van een Hilton hotel verwacht. De kamers zijn niet groot, maar ruim genoeg wat mij betreft. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd en ook de bar/restaurant is goed van kwaliteit (al kan je minstens even goed en goedkoper dineren in Sevilla zelf).

Het is inderdaad niet dichtbij het centrum, maar een gratis shuttlebus en uitstekend openbaar vervoer (€1,40 per rit) zorgen ervoor dat dat niet echt een probleem is.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bram S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Araceli C, The management team van Hilton Garden Inn Sevilla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2018

Geachte gast,
hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons. We zijn blij dat u heeft genoten van uw verblijf in het Hilton Garden Inn Sevilla. We kijken er naar uit u nogmaals te mogen verwelkomen in de toekomst.
Met vriendelijke groet, het manangement team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2017 via mobiele applicatie

Een Goed hotel,maar het is wel ver van centrum, er is ook Een zwembad aan voor de rest Een keurig hotel het restaurant heeft Een goede keuken ! Het personeel is heel vriendelijk alles os net en schoon aanrader!!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank 647rogerv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Araceli C, The management team van Hilton Garden Inn Sevilla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest:
Thank you very much for sharing your valuable feedback with us. We are truly happy to know you had a good stay to the Hilton Garden Inn Sevilla. It is true that we aren't in the heart of the city, but it can be easily reached by bus, and we also offer a free shuttle service, with fixed schedules in the morning and in the afternoon, subject to availability. Your comments help us to continually improve our service. All of us hope welcoming you back in the near future.
Best regards,
The management team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken